استاد واقعیتش اینه که من اصلا از ترکیب پردازنده کوچیک و بزرگ خوشم نمیاد. پردازنده مورد نظرم هم 8 هسته ای باید باشه و توی نسل 12 اینتل نیست. 12600 مد نظرمه که قیمتش استاندارد نیست و به جاش می شه 12600K گرفت که باز هسته های کوچیک و بزرگ داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی مادربرد ها می بینیم اختلاف سری Z و B اونقدر زیاد نیست
نسل 13 اینتل هم باز هسته کوچیک و بزرگ داره و یک پردازده 8 هسته ای که همه هسته هاش برزگ باشن هنوز معرفی نشده ولی چون ترم بعدی از مهر شروع می شه شما ببینید این ترکیب خوبیه
Ryzen 7800X و MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC و یک ماربرد سری Z که عددش الان یادم نیست و یک اس اس دی 512 گیگ. این سیستم برای براردرمه بودجشم هست
البته توی دانشگاه استادشون گفته باید 12900K و RTX 3080 بگیره چون solidworks اون نرم افزار ضعیفیه هست و کلی از این نرم افزارهای سه بعدی اتودسک باید نصب کنن. خوب مشخصه ما پول اینجور قطعات رو نداریم. ما بر اساس بودجه خودمون خرید می کنیم. اینی هم که گفتم 3060 دیدم فقط 3 میلیون گرونتر از 2060 هست و ارزش خریدن داره.
سیستمی هم که برای خودم در نظر دارم به دلیل اینکه فقط کیس نیست یک سیستم کامله به همراه مانیتور و میز کامیپوتر و اسپیکر و هدفون و کلا تمامی قطعات برای همین کارت گرافیک نمی تونم بگیرم برای همین از RDNA2 پرسیدم ببینم چطور گرافیک مجتمعیه
استاد کف قیمت 12500 و 12600 الان چنده توی بازار نه توی سایت های اینترنتی
Bookmarks