سلام :
بنا بر تجربه کانن نخري بهتره ... چون کانن محصولاتش اقتصاديه و هزينه لوازم يدکيش بسيار بالاست ...
من يک مدل سه کاره کانن خريدم 100 هزار تومان ... کارتريجش بعد از 3 بار شارژ خراب شد و من نو خريدم
حدودا 25 هزار تومان ... بعد از مدتي هدش مشکل پيدا کرد ... قيمت هد 65 هزار تومان بود !
خود دستگاه هم الان خرابه که شرکت مي گه 50 هزار خرج تعمير داره !!!
کلا يا سامسونگ بگير يا اچ پي ... ( من اچ پي رو بيشتر قبول دارم )
در آخر از من مي شنوي دستگاه 3 کاره نخري بهتره ...
چون خراب شدن يک قطعه کوچک هم مي تونه سه تا دستگاه رو ازت بگيره ...
هد دستگاه من خراب شد ديگه اسکن هم نمي کرد و ارور هد مي داد .

يک پرينتر خوب + يک اسکنر معمولي فکر نکنم بيشتر از 150 هزار تومان بشه ... ولي عوضش ارزشش رو داره .
دوست عزیز دلیل خرابی پرینتر شما نخوندن تذکر شرکت کانن بوده که به شرحه زیره

درصورت استفاده از جوهر غیر استاندارد یا شارژ مجدد کاتریجها مسولست خرابی دستگاه به عهده شماست و در صورتی که مهندسین این امر رو بفهمن حق دارن پرینتر رو از گارانتی خارج کنن در مورد کاتریجش هم چرا گرون میگید قیمتش 14 هزار تومان برای مشکلی و بقیه 12800 تومان هست

این مورد رو هم فراموش نکنید کانن اچ پی نیست که بتونید کاتریجش رو شارژ کنید و کاتریجهاشم چینی نیست مثل .... بلکه ژاپنی هست

من خودم الان یک MP520 دارم و برای کی از اقوام هم MP610 گرفتم و هنوز که هنوزه نه هدشخراب شده و نه مشکلی پیدا کرده اون هزینه ای هم که شما گفتید برای محصولی هست که بدونه گارانتی تعمییر میشه

در کل دستگاه های سه کاره برای هر کسی مناسب نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

موفق باشید