این دوست شما که این همه پرینتر خراب کرده باید از همه ما دیگه وارد تر شده باشه اما با این چیزی که شما می گید اولا که هیچ پرینتر لیزری رنگی به دردش نمی خوره می مونه 2 نو دیگه یکی پرینترهای تصعید رنگ که هم کیفیت عالی دارند هم خیلی به صرفه هستند اما محدودت که دارند اندازه چاپ عکس که معمولا به درد چاپ عکس های معمولی در ابعاد حد اکثر 9 * 18 می خورند اگر حداکثر چاپی که دارن تو این رنج مثل عکس چاپی قدیم این پرینتر ها قطعا بهترین انتخاب از نظر کیفیت و صرفه اقتصادی برای چاپ البته باید دید راحت توی بازار پیدا میشن یا نه چون کاغذ مخصوص دارند که قبلا توی کارخانه سازنده نسبت به عکس حساس شده در مورد پرینت تر های دیگه هم لینک زیر که به نظر من معتبر ترین سایت مربوط به مسائل عکاسی توی ایران حتمی کمکتون میکنه می تونین مدل های موجود توی بازار ایران رو انتخاب کنید ( البته چون کار دوست تون بیشتر مصرفی من اپسون پیشنهاد می کنم هر چند به نظرم canon برند بهتری اما گارنتی ماد ایران قوی تری برای همین از وجود مواد مصرفیش توی بازار می تونین مطمئن تر باشین در ضمن معمولا کارتریج های اپسون ارزان تره )
این یکی لینک هم مرجع خوبی برای مقایسه کردن پرینتر هاست چون دقیقا معلوم نیست چاپ تو چه ابعادی و برای دوست شما ارجح تر از دو تا لینک بالا و پایین خودشون می تونن کمک بگیرند.
کد:http://www.steves-digicams.com/printers.html

Bookmarks