سلام دوست من
من این پست قبلا هم توی همین بخش دادم
حالا به عنوان مقدمه بد نیست
شما اسم از هر مارکی بردین ولی از brother اصلا اسم نبردین
بنده چندین سال برندهای مختلف چاپگرو میفروشم و از این مهمتر تمیر کار هستم این مارکها هر کدام خصوصیات خاص خودشون رو دارن وبیشتر توجه اینها رو مواد مصرفی شون هست
تونرهای مارکها زیادی اگه اصلی گیر بیارین تونر و درام باهم هست بنابراین هزینه خریدش بالا میره در حالی که عمر درام به طور متوسط سه برار تونر هست بین 5000 تا 10000 برگ در حالی که تونر ها 2000 تا 3000 برگ هستند البته بسته به نوع چاپگرها
اما چاپگرهای برادر (چند کاره - فاکس - چاپگرو ....) مواد مصرفیش به دوقسمت جدا از هم تبدیل میشه که شامل تونر و درام میباشد که درام آن هر 21000 برگ عوض میشه ( البته می تونین با هزینه 10 تا 15 تومان و تعویض اوپتیکال رول در خرید درام 140000 تومانی صرفه جویی میکنید) تونر ها در دو مدل 2000 و 3000 برگی میباشد (البته با صرف هزینه 15000 تومان و شارژ بسیار راحت تونر مانند آب کردن یک لیوان از زیر شیر آب متونی در هزینه صرفه جویی کنید ولی بیشتر از دوبار توصیه نمیشه)
پس بازای هر 6 یا 7 تونر یکبا باید درام عوض بشه که خیلی مقرون به صرفه هست
تنوع محصول و گارانتی معتبر یکساله و وجود نمایندگی در سراسر کشور از نقاط مثبت این چاپگرها هستند
البته دوستان عزیز امیدوارم این حرفها رو به منزله تبلیغات نزارین بنده فقط نظر شخصی خودم رو گفتن با توجه به تجربه کاریم

Bookmarks