کیس شما اینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکس
کیس oraman از جلو جایی برای شکستن نداره اما جلوی magnum 2 بسیار ضعیفه چون بیشتر روی زیباییش کار شده تا استحکام
الان هم من هدفخ این نیست که شرکت گرین رو محکوم کنم یا با تولیدات داخلی مخالفت کنم چون همون طور که در بحث مربوط به پاور از آقای موسوی خوندیم که پاورهای شرکت گرین رو شرکت های خارجی می زنن یعنی شرکتگرین یک چیزیه تو مایه هی مادیران هشتگرد که فقط کارگرهاش ایرانی هستن تکنولوژی مال ما نیست که بهش افتخار کنیم
اما خوبیش با محصولات دیگه اینه که عده ای سر کار میرن اما خرید پاور و کیس خارجی باعث توسعه بیکاری در کشور می شه
اما به این نکته توجه کن که چرا افرادی مثل من که درآمد پایینی داریم و به نوعی بچه مایه دار نیستیم باید به خاطر اینکه عده ای می خوان کار داشته باشن ضررش رو ما بدیم
الان اگه تو سایت های آمریکایی رو نگاه کنی مثلا می بین که همشون می گن وسترن خوبه سیگیت نخرید مگه سیگیت آمریکایی نیست پس می بینی که در همه کشورها اگه شرکتی بخواد محصولات بی کیفیت تولید کنه صددرصد مردم ازش خرید نمی کنن
الان من یک فن گرین گرفتم خدا شاهده نوشته بود تو مشخصاتش ultra silent و اینو اینترنتی با یکسری وسائل دیگه گرفتم خدا شاهده انقدر صدا میداد درش آوردم گذاشتمش کنار چون یک فن داشتم ولی به ذهنم رسید که حالا که پول دادم ازش استفاده کنم الان گذشاتم جلوی کیس تا هاردم رو باد بزنه و خنک کنه
تا به حال فکر کردی چرا شرکت گرین به جای اینکه محصولاتش رو با نوشته توضیح یده و بینشون عکس بذاره میاد با فوتوشاپ متن رو روی عکس ها می نویسه
من به شما می گم چون متن قابلیت بزگ شدن رو نداشته باشه و اگه روی عکس زوم کنیم نوشته حالت محو می گیره یعنی نمی خوان مردم اطلاعات دقیق از محصول داشته باشن چون مثلا من اگه بخوام یک کیس و یک پاور انتخاب کنم یک محصول رو نمی خونم بلکه از هر کدوم 10 تا 15 محصول رو مطالعه می کنم اما چون به صورت عکسه فقط عکس هاش رو می بینم و انتخاب می کنم
این magnum 2 رو هم از عکس هاش انتخاب کردم به نظر من باید در مشخثاتش نوشته می شد که قسمت جلوی کیس ضعیفه و متاسفانه فقط نقاط مثبت رو می نویسن ایراد ها رو نمی نویسن

Bookmarks