برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
من کیس Green Oraman رو گرفتم . فقط بدیش اینه که فضای داخلیش کوچیکه و نصب قطعات رو برای مادربردای بزرگ (ATX) سخت تر میکنه مخصوصا مادربردایی که قسمت پایین کابل ساتا شون نصب میشن (چون مادربرد و کابل ساتایی که بهش وصل میشه و پاور و هارد و کابل هایی که به پاور وصل میشه ، خیلی نزدیک هم میافتن و هم شلوغ و هم نصب کابل ها سخت تر میشه . سخت ترین نصب هم ، گذاشتن کابل تغذیه در قسمت بالای مادربرد میشه که اگه کابل cpu ی پاور ، ماژولار و محکم نباشه (که نشه از فاصله ی بالا توی سوکت قرارش داد) ، در این صورت اول باید فن پشت کیس رو درآورد و بعد کابل مربوط به پردازنده رو قرار داد . البته میشه گفت بدنه اش هم معمولی هست (زیاد قوی نیست اما خیلی ضعیف هم نیست اما نه اینقدر که با یه ضربه بشکنه) که چندان برای من حداقل مهم نیست
ولی از اونجایی که نصب کردن فقط یه بار انجام میشه ، خوبی هاش بسیار بیشتر از این عیبش هست و قطعا به قیمت اش میصرفه . من هم از جنس داخلی بدنه اش خوشم اومد و usb3 داشتن اش و فن پشت اش که حداقل 5 درجه از دمای داخل کیس مخصوصا ، حتی از دمای پردازنده کمتر میکنه (چون مستقیما گرمای خروجی فن پردازنده رو خارج میکنه و باعث میشه گرمای اطراف فن پردازنده بسیار کمتر بشه و در نتیجه فن خود پردازنده کمتر بچرخه)

Bookmarks