برید به سایت زیر و به صورت آنلاین تخمین بزنید
نرم افزار آنلاین محاسبه توان مصرفی کامپیوتر
---
برادر میتونستی تو تاپیک قبلیت بپرسی و تاپیک جدید درست نمیکردی
سلام
من تصمیم بر خرید این سیستم رو گرفتم با این قطعات :
corei7-4790k 4.0 GH
ram : Kingston HyperX Beast 8GB 2400
BORD : ASUS Z97-A
ASUS strix GTX970 4GB GDDR5
حالا با توجه به این قطعات باید چه پاوری انتخاب کنم ؟ با چه توانی ؟
کم ترین توان مورد نیاز که میشه براش انتخاب کرد چیه ؟
اگه بخوام توان زیاد بخرم توان چند بخرم و چ برندی ؟ ممنون ازتون ♥
|
برید به سایت زیر و به صورت آنلاین تخمین بزنید
نرم افزار آنلاین محاسبه توان مصرفی کامپیوتر
---
برادر میتونستی تو تاپیک قبلیت بپرسی و تاپیک جدید درست نمیکردی
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 19-01-15 انجام شده است علت: ادغام پستهای پشت سر هم
Hossein.13 (19-01-15)
Cooler Master Vanguard 650Wبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hossein.13 (19-01-15)
والا الان سیستمم خیلی ضعیفه و توان پاورم 650 اس کم نیست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر عزیز این پاور gold هست . یکی از بهترین ها بازار هست . سیستم شما حدود 490 وات مصرف داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hossein.13 (19-01-15), M3RS4D 50062 (19-01-15)
شرمنده ولی یعنی چی گلد هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه یه توضیح بدید چون من از یکسری ها پرسیدم میگند باید با این سیستم مد نظرتون بالای 700W بخرید ...
|
80 PLUS GOLD دارد . بهترین راندمان . یعنی حدود 90%برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر 700 وات لازم ندارید . بله اگر گرین و پاورهای برنز بگیرید . بهتره 750 باشه . ولی این عالیه .
Enermax Revolution X'T 630W Gold این پاور هم خیلی خوبه برای سیستم شما
Hossein.13 (19-01-15)
آها Okبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش اگه بخوام سیستمو بعدها ارتقال بدم و یا رم اضافه کنم این پاور با تان 650 کفایت میکنه
یا اگه بخوام ارتقا بدم اینو بخرم ؟ Cooler Master Vanguard 700W
Cooler Master Vanguard 750Wبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (19-01-15), M3RS4D 50062 (19-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks