منم با خودم موافقم هرچی من میگم درسته چون من چند تا پاور بیشتر پاره کردم سنمم هم بیشتره پول دار تر هم هستم
منم با خودم موافقم هرچی من میگم درسته چون من چند تا پاور بیشتر پاره کردم سنمم هم بیشتره پول دار تر هم هستم
Extreme (23-02-10), JEskandari (24-02-10), Labyrinth (24-02-10), vandelin (24-02-10)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
منم با کیوان موافقم - اون موقه که ما بچه بودیم پاور پاره میکرد :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kakihot برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه پاور هایی که با هم پاره کردیم - یادش بخیر . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جدا خنده داره هرکی میاد یه چی میگه .
منم پاور Nisjlllai رو پیشنهاد میدم واقعا پاور های خوبی تولید میکنه تا حالا 2 3 تا سیستم تو خواب باهاش بستم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان اینکه خوبه بده من تست کردم دلیل نیست ایا شما در انه واحد 5 پاور رو با یک سیستم با هم مقایسه کردید ؟ که انقدر روی حرف خودتون پا فشاری میکنید ؟
پاور های یک شرکت هم مثل پژو ایران خودرو میمونه یه سری ترکید یه سری مثل ساعت داره کار میکنه مگه میشه که یک کمپانی بی عیب باشه ! باید از همه لحاظ بررسی کرد - قیمت - پشتیبانی - قدرت و ....
امیدوارم این بحث های بچه گانه این بهتر تره یه روزی تمام شه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
.D3VIL. (23-02-10), JEskandari (24-02-10), kakihot (24-02-10), Labyrinth (24-02-10), Moein (24-02-10), PUMAOC (23-02-10), reza76622201 (24-02-10), Shahryar (23-02-10), vandelin (24-02-10)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان جریان این پاور های لپ لپی چی هست دوباره فروش تخم مرغ شانسی رو ازاد کردن؟
دوست عزیز هر پاوری دوست داری می تونی بگیری تمامی دوستان اینجا هر پاوری پیشنهاد میدن واسه اینه که از تجربیاتشون استفاده کردند
هر برندی می گیری مبارکت باشه اگر کسی گرین پیشنهاد میده یا کولر مستر دلیل نمیشه که وابسته به اون شرکت باشه ضمننا تمامی پاور ها برای مصارف خانگی فوق العاده هستند و پاسخ گوی نیاز های سیستم هستند
فقط کافیه از اندازه مصرف سیستمتون بالا تر باشه طوری که من تاپیک رو خوندم شما اصلا اسمی از سیستمتون نبردید! که کسی بگه کدوم پاور و چه کارایی از سیستم دارید که کسی بتونه به شما کمک کنه
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 24-02-10 انجام شده است
New Season
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks