سلام و خسته نباشید ، خواستم ببینم خرید پاور گرین که خب در ایران تولیدمیشه آیا خرید ارزش داری هست مخصوصاً در
مدل های 650 - 750 واتش ، دوستانی که اطلاعات بهتر و کاملتری دارن منو راهنمایی کنن ممنون میشم.
سلام و خسته نباشید ، خواستم ببینم خرید پاور گرین که خب در ایران تولیدمیشه آیا خرید ارزش داری هست مخصوصاً در
مدل های 650 - 750 واتش ، دوستانی که اطلاعات بهتر و کاملتری دارن منو راهنمایی کنن ممنون میشم.
|
سلام
به نظر من ، کاملا با ارزش بالاست . من حدود ۱۰ مدل معمولی تا سطح متوسط از این پاور را برای افراد مختلف بستم .
اگه هزینه ی زیادی میکنین ، سری اورکلاک پلاس (سری OCPT یا سری OCDG) ، بهترین نوعِ این برند هست.
برای رده ی متوسط ، در وهله ی اول ، سری HP Plus و در وهله ی دوم ، سری UK را پیشنهاد میکنم.
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 27-07-19 انجام شده است
GTA V (27-07-19)
بله قصد خرید این مدل رو دارم GP750B-OCPT دارم ، پس از نظر اوکی بودن اوکی هست چون میخواستم همین وات از کول مستر رو بخرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که گلد هست ولی 300 تومنی بیشتره
SajjadKhati (27-07-19)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GTA V برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من به نظرم این یکی از عالی ترین مدل هاست .
خودم مدل UK اش را دارم و الحمد لله توی این چند سالی که خیلی راضی هستم.
میخواین صبر کنید تا نظر بچه ها را هم بشنوید.
GTA V (27-07-19)
پاور بسیار خوبیه . با خیال راحت تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GTA V برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GTA V (27-07-19), SajjadKhati (27-07-19)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GTA V برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صد در صد خریدشون توصیه میشه
این شرکت حدود 30 سال در تولید پاور فعالیت میکند .با شرکت های معتبری چون سون تیم - های پاور و cwt کار میکنند . الان هم به بالاترین سطح ممکن از نظر طراحی و تولید رسیدن
GTA V (27-07-19)
|
دوستان ممنون بابت راهنمایی ولی امروز که رفتم برای خرید گویا کم یاب شده و قیمتش هم از کولرمستر زده بالاتر و من ارزش خرید
کولرمستر رو بیشتر دیدم و خریدمش البته یه چیزی من کیسم green z2 honor هست و من مدل Full Modular رو خریدم البته نصب
کردم ولی فکر کنم باید مدل معمولی رو خریداری میکردم و متاسفانه این رو خریدم
وقتی به شما مشاوره داده میشه و هم وقت خودتون هم وقت اشخصای که راهنمایی میکنند گرفته میشه .این که محصول دیگری خرید کردید دلیل رو نمیفهمم .اصلا این مشاوره برای جیه وقتی قصد دارید هر چی پیدا کردید تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GTA V برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون ماجولار بودن مزیت هست فقط باید با وقت مناسب و دقت سیستم را اسمبل کرد
GTA V (31-07-19)
بله متاسفانه بارها در انجمن دیدم که به دنبال راهنمایی و مشاوره هستند و با اینکه راهنمایی های بسیار خوبی داده میشه و دلایل قانع کننده ای هم آورده میشه اما باز هم به دلیل دهن بینی ، کج فهمی و نبود توانایی تصمیم گیری ، سراغ همان فکر بعضاً اشتباه خود میروند.من فکر میکنم دلیل اینکه اینگونه اشخاص درخواست مشاوره دارند این است که دیگران تمام فکر و عقیده آنها را بی کم وکاست تایید کنند حتی اگر کاملاً نادرست باشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط P-Ravesh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در جواب شما که نمیتوانم نام شما رو دوست عزیز خطاب کنم چرا که بدون هیچ آگاهی سرنیزه قضاوت را به سمت بنده گرفتید و هرچه از دهانتون
امکان تراوش کردن به بیرون رو داشته به بنده گفتید. لطفا در زندگی یاد بگیر که قضاوت نکنی حتی اگر از موضوعی باخبر هستی و جزئیاتش رو میدونی
این چیزی به تو اضافه نمیکنه بلکه کم هم میکنه. شما که نمیدونم چند سالت هست باید یاد بگیری احترام بذاری به هرچیزی و خودت رو دانای همه چیز
ندونی. برام مهم نیست بعد از خوندن این مطلب من چی از دهنت بیرون میریزی چون ارزشی برای من نداری و توی مبحثی که بنده شروع کرده بودم برای
مشاوره نیز جایی نداشتی.
موفق باشی
درست شو
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks