سلام عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amazon13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا اونجا که یادمه شما یه پاور 300-400 واتی میخواستین ، یواش یواش رفتین رو 650 وات ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
40-50 تومن کجا 140-150 تومن کجا
پاور کولر مستر 650 پاور خوبیه ولی همونطور که قبلا هم عرض کردم برای سیستم شما زیاده
پاور sea sonic اصلا نیاز به گارانتی نداره و اگر اشتباه نکنم تا بحال بالای 100-150 تاشو فروختم و یدونه خرابی و مرجوعی هم نداشته برای همین اصلا شرکت پشتیبانی کنندش تو ذهنم نیست ولی شرکت خوبی بود ( با این خرابی کم اگر بدترین شرکت هم باشه سالی یک پاور خراب به مشکل نمیندازدش )
البته فردا کارت گارانتیش رو چک میکنم و خدمتتون عرض میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال پیشنهاد نمیکنم هزینه زیاد و بیهوده روی پاورتون انجام بدین ، شما یه پاور 50-60 تومنی گرین ، تونب یا seasonic تهیه کنید و بقیه پولتون را یا پس انداز کنید یا مثلا گرافیک کارتتون رو ارتقاع بدین که یه لذتی از زندگی ببرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks