با واتاژ مورد نظر شما دنبال ماجولار نباشید خیلی بهتر هست .ماجولار بودن تو این واتاژ کمی از قدرت پاور را میگیره .
درود
من یک پاور 500 یا همین حدودا ماژولار میخوام از evga یا corsair گشتم تو اینترنت اما نتونستم قیمتشو پیدا کنم اگه دوستان قیمت رو بهم بکین ممنون میشم فوریه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
Mehrdad.A 88 (05-01-15)
پس شما از این دو برند جه مدلی رو پیشنهاد میکنین ؟
من الان یک گرین 485 دارم میخوام بفروشم البته قدرت کم نیووردم یک pc هست پاورش سوخنه اینو میخوام بزارم روش یک نو واسه خودم بخرم
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
این پاور Cooler Master G650M با گارانتی آواژنگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.coolermaster.com/powersup...-series/g650m/
7970 (05-01-15), Mehrdad.A 88 (05-01-15)
از corsair یا Evga چی ؟
این همبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EVGA 600B
7970 (05-01-15), Mehrdad.A 88 (05-01-15)
|
اوکی مرسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور از PEAK COMBINED WATTAGE چیه ؟
تو لینک زیر پایین REAL OUTPUT WATTAGE
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4586#sp
مقدار واتاژی هست که پاور میتونه در یک زمان کم تامین کنه . از نظر عملی واتاژ واقعی مبنا کار هست. peak فقط یک عدد استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I M A N (08-01-15), Mehrdad.A 88 (09-01-15)
رفته بودم پاور بخرم از ساختمان تک (تو مشهد جای معتبریه)و اینجا تو مشهد کالا خبری از corsair و دیگه برندهای غربی نیست فقط دو سه تا مغازه پیدا کردم که پاور گیگا 580W داشت دقیقا یک مدل بودن فروشگاه اولی میداد 230 مغازه دومی میداد 145 و میگفت real نیست منم قاطی کردم رفتم گرین خریدم نزدیک بود سرم کلاه بره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks