نه بابا كافيه.فقط يه چيز مادربردت 16 فاز هست.آيا اين پاور حداقل 8 پين رو داره؟
کاربر شهرسختافزار
نه بابا كافيه.فقط يه چيز مادربردت 16 فاز هست.آيا اين پاور حداقل 8 پين رو داره؟
N0m@d (19-10-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من این پاور را به این دلایل قبول ندارم :
پسیو بودنش !
4 پین بودن کانکتور برق CPU !!!
و سیستم شما در 90% لود بدون اورکلاک 450 وات مصرف میکنه !!!
و با اورکلاک CPU هم 550 وات !
الان جواب میده (عددی) ولی انتظار اورکلاک CPU را با این پاور نداشته باش چون تو تغزیه CPU کم میاره (به خاطر 8 پین نبودنش و...)
و خلاصه اش اینه که اگر میخوای من پاور رو ازت بیشتر بر میدارم یعنی بیشتر از 25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N0m@d (19-10-08)
شما که انقدر به ما لطف داری لطف کن پول پاور جدید رو هم حساب کن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیزم من میخوام فن 50 تومنی رو قسطی بردارم!
شاعر میگه: یکی می مرد از درد بی نوایی...یکی می گفت آقا زردک میخواهی!
CROSSHAIR (19-10-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ok
شما بیا تا حسابش کنم
ولی به نظر من با همین پاور یک تست باید گرفت که ببینیم جواب میده یا نه اگر نداد میری پاور میخری !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N0m@d (19-10-08)
اول تعارف میزنی بعد می پیچونی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین بهترین کار همینه...تست میکنیم اگه واسه اور جواب داد که هیچ...اگه نه هم اصلا اور نمی کنیم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا من مگه میخوام چیکار کنم(البته من از شما میخوام)؟!
یه CPU رو از 2.2Ghz برسونیم به 2.5Ghz...گرافیک هم از 750/3600 به 800/4000 و رم هم از 800 به 1066 و تایمینگ 15-5-5-5 به 12-4-4-4
همین!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
شما بیا تا حسابش کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید تست کرد تا بشه نظر داد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نگفته بودی انقدر مایه داری!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باشه پاور خودم رو به شما میدم 50 تومن....بعد شما 140 تومن قرض الپسنده میدی تا من برم پاور Dark Devil جان رو بخرم...اونوقت دیگه تا 10Ghz هم CPU اور بشه کم نمیاره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
نه آقا مشکلی پیش نمیاد . 8PIN-EPS خودش رو تو اورکلاک یه E2200 که نهایتا تو 3.2GHZ هم مصرفش به 100W هم نمیرسه ، نشون نمیده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده 95% تضمین می کنم .
.
.
....
......
N0m@d (19-10-08), Overclocker (19-10-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه حرف از حرف آقا مهدی مستندتر؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks