به شخصه Enermax Revolution X'T 730W Gold رو ترجیح میدم .
سلام.من مشخصات سیستمی رو که قصد خریدش رو دارم به نرم افزار آنلاین محاسبه توان پاور گرین و انرمکس دادم.گرین عدد 660 وات را برایم حساب کرد و انرمکس عدد 560 وات.(در سیستمم 2 کارت gtx 980 به صورت sli دارم.)حالا اولا کدامیک دقیقتر محاسبه کرده؟ و دوما با توجه به اعداد به دست آمده بین دو پاور Enermax Revolution X'T 730W Gold و Green GP750B-OC+ Platinum مردد مانده ام.لطفا من را راهنمایی بفرمایید.
|
david-ebi (28-04-15), M3RS4D 50062 (28-04-15)
با تشکر از جوابتان در تاپیکی یکی از دوستان گفته بود که اگر قصد sli کردن دو کارت 980 را داشتید باید پاور 1000 وات حداقل تهیه کنید.آیا درست است؟اگر درست است پس چرا نرم افزارهای محاسبه آنلاین توان اعداد 560 و 660 وات را به من دادند؟و ودیگه اینکه بین پاور گرینی که گفتم و پاور Cooler Master Vanguard 750W *Gold کدامیک را پیشنهاد میکنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SLI دو کارت 980 نیاز به یک پاور 750 وات GOLD دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگرکولر مسترVanguard 750W رو انتخاب کنید بهتر هست .
david-ebi (28-04-15)
980 خیلی مصرفش بهینه شده مثل radeon نیست که مصرفش بالا باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (28-04-15), maysamsina (28-04-15)
دوستان آیا پاور Cooler Master Vanguard 750W *Gold نیمه ماژولار هست؟و دیگه اینکه اینطور که در تصویر زیر میبینیم انگار خروجیهای کابلهای این پاور کمتر از پاور گرین 750 پلاتینیوم است.آیا این مطلب صحیح است؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
بله کولر مستر نیمه ماجولار هست . این لینک سایتش هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cooler Master: V750 Semi-Modular
david-ebi (29-04-15)
Cooler Master V750 Semi-Modular 750 W Review | techPowerUpبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CoolerMaster VSM 750W Review
http://www.tweakpc.de/hardware/tests...odular/s05.php
david-ebi (29-04-15), M3RS4D 50062 (29-04-15)
آیا کولر مستر خروجیهای کمتری نسبت به گرین دارد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو سایتشون مقایسه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (29-04-15), M3RS4D 50062 (29-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks