سلام
من ميخوام يه پاور تا سقف 90 -95 تومن بگيرم . يكم تحقيق كردم اين مدل رو انتخاب كردم :
OCZ StealthXstream 600W
حالا ميخواستم ببينم پاور خوبي هست يا نه ؟ گزينه بهتري هم وجود داره ؟
پاور OCZ رو از كجا ميتونم بخرم ؟ ( تهران)
کاربر شهرسختافزار
سلام
من ميخوام يه پاور تا سقف 90 -95 تومن بگيرم . يكم تحقيق كردم اين مدل رو انتخاب كردم :
OCZ StealthXstream 600W
حالا ميخواستم ببينم پاور خوبي هست يا نه ؟ گزينه بهتري هم وجود داره ؟
پاور OCZ رو از كجا ميتونم بخرم ؟ ( تهران)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز به نظر من 585 گرين بخر بهتر هست
خوب بودن پاور بسته به قطعاتتون داره
ولی در کل OCZ عالیه
AMD FANATIC
shaan (12-07-09)
کاربر شهرسختافزار
با سلام به همه دوستان
ببخشید همینطوری بی مقدمه اومدم توی بحثتون
من از مدل های پاورهای مختلف سر در نمیارم اما تجربه شخصی من ثابت کرده که پاور گیرین از بقیه پاور سر حالا
خواه ocz خواه thermaltake من نمی گم اینا پاورهای خوبی نیستن ولی گیرین بهتره من خودم 500 وات thermaltake دارم البته امکان داره دیکته شو درست ننوشته باشم ازش راضیم ولی اگر این سری بخواهم پاور بگیریم گرین میگیرم در ضمن به نظر من پاور می خواهی بگیری ببین نشان 80 silver یا برنز که لاتین برنز نمیدونم چی میشه داره یا نه
این خیلی مهم چون کارایی پاور رو نشان می دهد من فعلا باید برم ولی دوباره بر میگردم
البته من باید از همه شماها درس یاد بگیرم جدی میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
shaan (12-07-09)
کاربر شهرسختافزار
دوستان كسي ميدونه از كجا ميشه اين پاور رو تهيه كرد ؟
کاربر شهرسختافزار
می تونی بری پاساژ ایران طبقه 2 و 3 و طبقه پایین احتمال داره گیرت بیاد پاساژ رضا هم نرو خیلی بنداز زیاد داره
ولی من هنوز میگم گیرین بگیر
reza76622201 (13-07-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
به نظر من هم گرين به نسبت قيمت از تمام پاورهاي موجود در بازار بهتره. OCZ توي صنعت پاور داره پول اسمشو مي خوره و به نسبت قيمت از هر نظر از Green پايينتره.
کاربر شهرسختافزار
585 پیشنهاد میشه .
کاربر شهرسختافزار
در تکميل صحبت آقاي OverClocker مدل کاملش GREEN - GP580B-EPS هست با قيمت 82000 تومان.
Overclocker (13-07-09)
کاربر شهرسختافزار
واقعا قیمتش 82 هست ؟! قیمت 92 من داشتم ( User )
قیمت همکارش رو برام PM کن .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks