درود بر شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط max_3d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا اثبات از نظر علمی نیاز به عالم داره که من نیستم ولی یک سری شواهد میبینم از این دو مدل که اینجا مینویسم و امیدوارم دوستان اگر جائی رو اشتباه گفتم اصلاح کنند
اولین نکته فن این دو مدل پاور هستش که فن 8 سانتی کولر مستر بد جور تو ذوق میزنه . جدای از ظاهر فن 8 سانتی برای اینکه بخواد به اندازه فن 12 سانتی گردش هوا ایجاد کنه نیاز به دور بالا داره که این مسئله باعث ایجاد نویز میشه ( هر چقدر هم کیفیت فن بالا باشه )
کولر مستر کانکتور 8 پین تغذیه مادربرد (e-atx) رو نداره که این میتونه در آورکلاک یا طول عمر مادربرد تاثیر بگذاره ( البته این مطلب مشروط به دارا بودن سوکت 8 پین بر روی مادربرد هستش)
کولر مستر ۳ عدد کانکتور برق sata داره که ممکنه برای کار شما کم باشه
بازده پاور گیرین حدود 10٪ بیشتر از کولر مستر هستش که این هم کیفیت بهتر قطعات گرین رو نشون میده و هم مصرف برق کمتر اونو
اگر این توضیحات کافی نبود بفرمائید تا در مشخصات بیشتر دقت کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks