من خودم دنبال این پاور هستم
XFX Core Edition 850W 80plus Bronze
قیمت حدودی 190 داره اگه پیدا بشه!! تک ریل هست
اگه نشد به نظرتون چی بخرم با این توضیحات!!؟
من خودم دنبال این پاور هستم
XFX Core Edition 850W 80plus Bronze
قیمت حدودی 190 داره اگه پیدا بشه!! تک ریل هست
اگه نشد به نظرتون چی بخرم با این توضیحات!!؟
msilver (19-12-12)
|
|
انرمکس بخر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir_Hossien برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز در این بازار در اکثر مواقع جوینده یابندس
این پاور کمیابه درست ولی خریدارش هم کمه
به همین دلیل ممکنه در یک فروشگاه به قیمت قدیم پیدا بشه
شما برندهای خوب را میشناسید. اگر تهران تشریف دارید هر چه زودتر به بازار مراجعه کنید و در بازار ( بخصوص طبقات بالائی پاساژ ایران ) احتمالا پاور خوب با قیمت مناسب پیدا خواهید کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Amir_Hossien (28-08-12), msilver (19-12-12)
بله انرمکس که در حسرتش موندیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه تهران نیستم مشهدم
ولی سعیمو میکنم پیداش کنم باید از نمایندگیا بپرسم کجا میشه تهیه کرد
msilver (19-12-12)
این هفته بازار تهران تعطیلاته ! هفته دیگه رفتم بازار یه آمار برات میگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir_Hossien برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا اگر تهیه نکردید شنبه یکشنبه هفته دیگه یک یاد آوری انجام بدین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Amir_Hossien (28-08-12), msilver (19-12-12)
خیلی ممنونم از لطفتون چشم حتمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
msilver (19-12-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks