سلام خدمت اساتید
پاور پیشنهادیتون برای این کانفیگ چیه؟
Cpu i5 10400
Mb b460
Vga 2060super 8gb
dd4 چهار عدد رم
دو عدد هارد
یک ssd m.2
3 عدد فن rgb
سلام خدمت اساتید
پاور پیشنهادیتون برای این کانفیگ چیه؟
Cpu i5 10400
Mb b460
Vga 2060super 8gb
dd4 چهار عدد رم
دو عدد هارد
یک ssd m.2
3 عدد فن rgb
|
پاور خوب زیاد هست.
نکته اول اینه که ماکسیمم بودجه تون چقدر هست؟
و آیا اینکه بعدا قصد ارتقای پردازنده و از اون مهم تر گرافیک رو هم با همین پاوری که الان میخواید تهیه کنید دارید یا نه؟
و الان فقط یک پاور خوب که جوابگوی همین قطعات باشه میخواید؟
آیا ماژولار بودن پاور براتون مهمه یا نه؟
همچنین آیا کیفیت بالای پاور براتون کافیه با گارانتی مثلا دو ساله؟
یا اینکه گارانتی مدت طولانی تر براتون اولویت داره؟
همه اینا سوالهایی هست که توی پاور پیشنهادی اثر میذاره.
To improve is to change. To perfect is to change often
3DREALMS (02-05-22)
نه قصد ارتقاء ندارم .میخام ببینم پاور چند وات بندازمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط 3DREALMS در تاریخ 01-05-22 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3DREALMS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به قطعات پاور زیر را توصیه میکنم
FSP Hydro GSM Lite Pro 650W 80Plus Gold Semi Modular
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3DREALMS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به قطعات پاور زیر را توصیه میکنم
FSP Hydro GSM Lite Pro 650W 80Plus Gold Semi Modular
بسیار ممنون بزرگوار حتماً همین رو تهیه میکنم. فقط سوال آخر اینکه آیا 550 وات کمه برای این سیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتره 650 بگیرید . پاور در لود بالا نباشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3DREALMS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3DREALMS (02-05-22)
|
550 وات خوب کاملا کافیه.
اینم در نظر بگیرید یک 550 وات پلاتینوم تقریبا هم قیمت یک 650 وات گلد درمیاد.
و 650 گلد هم ، هم قیمت یک 750 وات برنز یا وایت
برای همین ازتون بودجه رو پرسیدم
3DREALMS (02-05-22)
والا حدود 2 میلیون کنار گزاشته بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی یه پاور گلد 550 گرین تقریباً نو هم دارم که پارسال خریده بودم.گفتم اگه550 کافیه همون رو استفاده کنم
سری UK Plus هست دیگه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3DREALMS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3DREALMS (02-05-22)
بله plus gold ukبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks