سلام آقا امیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی بنظر میرسه مشکل پیچیده تر از این باشه. این موارد رو مینوسم تا یکوقت اگر مشکل از مادربرد باشه تو فکر تعمیر یا خرید باشم.
مادربردم بجز اسلات کارت گرافیک دو اسلات pci-e و سه اسلات pci بعد از اونها داره. کارتهام هم یکی و دیگری هستش و هر دو pci هستند.
وقتی رو روی اسلات 1 و رو روی اسلات 2 قرار دادم سیستم روشن نشد
وقتی فقط رو روی اسلات 2 گذاشتم بازم سیستم روشن نشد
وقتی فقط رو روی اسلات 1 قرار دادم سیستم روشن شد ولی تصویر نمیداد یعنی روی اسلات کارت گرافیک اختلال ایجاد شده بود
وقتی رو روی اسلات 1 گذاشتم سیستم روشن شد ولی وندوز اصلا چنین کارتی رو نمیشناخت
وقتی رو روی اسلات 2 قرار دادم باز هم مثل مورد قبلی شد.
ولی وقتی سوکت usb که به پنل مادربرد وصل کرده بود و از سیستم خارج کردم تا جا برای اسلات سوم pci باز بشه (البته یک فوت هم روی شکافهای هر سه اسلات کردم) ، کارت روی اسلات سوم شناخته شد. بعد کارت رو هم به اسلات دوم اضافه کردم که اون هم سیستم شناخت (قبلا این کارت روی این اسلات شناخته نشد). یعنی الان هر دو کارت روی اسلات سوم و دوم کار میکنند.
* اگر مشکل از کمبود پاور میبود که حالا با بالا اومدن جفت کارتها این احتمال از بین رفت.
*اگر هاب usb که به سوکت روی مادربرد در پایین اسلات سوم وصل بود مشکل می بود چرا تو کیس قبلی این مساله پیش نمیومد و اینکه این اصلا قدرتی نداره که بخواد اختلال ایجاد کنه (کلا دو پورت usb 2.0 هست که مثل گرافیک یا کارتهای pci در پاییین پشت کیس قرار میگیره). پس احتمال این هم کنار میره.
* مورد سوم اینه: من وقتی خواستم قطعات رو از کیس قدیمی دیروز خارج کنم تا در کیس جدید قرار بدم، کلی گرو و خاک روی مادربرد بود که من با فوت کردن تمیزشون کردم. احتمال داره این گرد و خاک روی شکافهای اسلاتهای pci نشسته باشه اختلال ایجاد کرده باشه. چون بالا اشاره کردم وقتی خواستم رو به اسلات سوم بزنم داخل شکافها رو فوت کردم.
*مورد اخر که نگرانم کرده اینه که اساسا مادبرد مشکل پیدا کرده باشه و گرفتن بدسکتور هاردم هم اصلا از مادبرد بوده باشه و نه پاور یا سیم ساتا.
ببخشید خیلی طولانی شد
Bookmarks