سلام استاد که خودتونید .کوچیک شما علی حسین هستمچند تا نکته هست که سجاد جان اشاره کردنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید پاورهای گرین همه استاندارد ها و پروتکشن های حفاظتی جهانی رو داره و همه پاورهای گرین در سایت 80plus هم ثبت شده برای مثال 650ocpt یا 650uk که به اسم شرکت بسیار معتبر و حرفهای highpower تولیدکننده مادر لیست شده و همینطور بقیه پاورهای گرین .این یعنی پاورهای گرین به لحاظ استانداردهای جهانی فرقی با برندهای خیلی معروف مثل کورسیر نداره
دوم بحث نوسان برق و شرایط محیطی هست که من به همه پیشنهاد میدم استابلایزر استفاده کنن چون اگر نوسان شدید باشه و محافظ به موقع عمل نکنه و خراب می کنه که من خودم پاور 1200 evga ام چندسال پیش به راحتی سوخت با یه نوسان برق. ولی چون اکثرا تو ایران پاور گرین دارن پس قطعاً تعداد خرابیش هم بیشتر گزارش میشه
مطلب بعدی اصالت کالا ،نو بودن کالا و گارانتی هست که چون گرین دارای نمایندگی و گارانتی معتبر و داخلی هست هم خیالتون از بابت اصالت و یا نوبودن کالا مطمئن میشه هم گارانتی
من چند سال پیش یه پاور گرین داشتم مشکل داشت بردم گارانتی تو خیابون نجات الهی تهران شاید باورتون نشه در عرض ده دقیقه کار من راه افتاد و یک پاور نو جایگزین به من دادن که این در مورد پاورهای دیگه به چندین ماه میکشه
در اخر باز میگم عمده ترین چیزی که بعضاً باعث میشه شایعه بشه گرین خرابی بیشتر داره این هست که 80 تا 90 درصد مردم و شرکت ها و اداره جات پاور گرین دارن و هرکه بامش بیش برفش بیشتر
Screenshot_20220722-084300_Chrome.jpg

Bookmarks