(((ساسان))) (03-12-14), MAZY (22-11-14)
آره عکس آقا امید خوب بود....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط میخاستم ببینم بسته شدش تو کیس شما چه جوریه؟؟؟؟؟؟
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
(((ساسان))) (03-12-14), MAZY (22-11-14)
4 پینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا رو سی پی یو فن شماره 1 بود اما الان رو سی پی یو فن 2 وصل کردم.
تو بایوس هم سی پی یو فن 1 غیر فعال هست ولی 2 فعال هست.
ممکنه سیستم هنوز یک رو شناسایی میکنه بخاطر همین ارور میده؟
MAZY (22-11-14), مهدی بهادرفر (22-11-14)
من کیسم پر از سیم و فیش و کابل هست.چون هم پاورم خیلی کابلای گنده داره هم گرافیکم یکم بزرگه.هم اینکه سیستمم تو محیطی هست که خیلی سخته ازش عکسی بگیرم که واضح باشه چون تو محله کارم هست و نمیشه کیس رو خوابوند رو زمین تا عکس واضح باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون میدونم عکسم واضح تر از عکس آقا امید در نمیاد فک کنم اینکارو نکنم بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو یک اصن امتحان نکردیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون یکم وصل کردن کابلش سخت بود.
تو همون 2 هم به زور سیمش رسید.
کیسمن گرین x1 هست.
نمیدونم بخاطر کوچیک بودن این کیس هست یا چیز دیگه ولی توی کیس خیلی خیلی شلوغ پلوغه بیشتر کابلا رو باسختی وصل کردم.
پاورمم انرمکسه کابلاش یکم پهنه بدتر باعث شلوغی شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکم از خمیر سیلیکن رو سی پی یو پاک شده بود(البته نا کامل)
ممکنه این ارور ازکمبود خمیر باشه؟
|
خیر . از تو بایوس دور فن cpu رو ignore کنید . تا خطا نیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MAZY (22-11-14), مهدی بهادرفر (22-11-14)
درست شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان ایگنور شده فرقش با حالت قبل چیه؟
مشکلی پیش نمیاد؟
خیر با این فن مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (22-11-14)
خب الان بخوام شروع کنم به اور کردن سی پی یو باید از کجا شروع کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید تاپیک خاصی رو مطالعه کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks