مدل 530 که آقای شعبانی در پرشین دارند مناسب هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Iverson برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل 530 که آقای شعبانی در پرشین دارند مناسب هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Iverson برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Iverson (21-09-15), M3RS4D 50062 (21-09-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
تعمیرکار گفت یک مدل آنتک داره نو به قیمت 70 تومن، فکر کنم گفت مدل 1500 یا چنین چیزی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
اون رو پیشنهاد نمیکنم . باز این گرین ها روبراه تر هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Iverson برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Iverson (21-09-15)
ببخشید دخالت میکنم ... ولیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Iverson برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
70 تومن قیمت پاور 1500 ... مگه میشه .. مگه داریم ....
گرین که دیگه به سفارش ایران هست و برای ما ایرانیا مثلا ارزون تر تموم میشه .... مدل Green GP1450B-OC+ Platinum زیر 950.000 تومن نیست ... اینا که میگن 1000 یا 1500 یا 1300 همشون فیک هستن و درصورت استفاده ممکنه کل سیستمون غزل اخر رو بخونه و دود کنه ....
nima_hl (22-09-15)
کاربر شهرسختافزار
نه برادر چرا عصبانی میشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور فروشنده سری 1500 یا چنین چیزی بود، دیگه والا اونقدر هم از قیمت ها بی اطلاع نیستم :)
مثل اینکه از سری های قدیمی آنتک هست...
M3RS4D 50062 (21-09-15)
نه عزیزم عصبانی نشدم که ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Iverson برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط تعجب کردم ... باید این emg رو میزاشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید من فک کردم منظورش 1500 وات بوده ...
اینم پروداکت های انتک ...
Antec - Power Supplies
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks