سلام یکی از دوستان بنده قصد خرید پاور داره بین مدل های زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟
cooler master b600
green gp550a- uk
green gp 450 a- uk
corsair vs 550
evga 500w
green gp580 a -es
اگه لطف کنید به ترتیب بنویسید ممنون میشم
سلام یکی از دوستان بنده قصد خرید پاور داره بین مدل های زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟
cooler master b600
green gp550a- uk
green gp 450 a- uk
corsair vs 550
evga 500w
green gp580 a -es
اگه لطف کنید به ترتیب بنویسید ممنون میشم
|
داداش تازه میخواد سیستم بگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی فکر کنم اینا باشن
i5 6500
8 gb
گرافیک هم فکر کنم فعلا قصد خرید نداره حالا شما یه گرافیک معمولی هم در نظر بگیرد چون در اینده حتما گرافیک میخره
cooler master b500 ver 2برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali05 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ali05 (20-09-16)
2تا هارد 1 ترابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر
- - - Updated - - -
میشه لطف کنید به ترتیب اون پاور هایی که گفتم رو لیست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ali05 در تاریخ 20-09-16 انجام شده است
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks