چه نوع رندرینگ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر نوع کاربری که دارین رو بنویسید
چه نوع رندرینگ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر نوع کاربری که دارین رو بنویسید
|
|
کاربر شهرسختافزار
کار با نرم افزارهای معماری و گرافیک. autocad , 3D max , V-ray , photoshop , nuke , after effect. با این نرم افزارها کار می کنم دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Admiral_Hunter (21-12-14), M3RS4D 50062 (21-12-14)
خرید x99 رو به شما پیشنهاد میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Admiral_Hunter (21-12-14), fernaspe (21-12-14), green_ice_hz (21-12-14), M3RS4D 50062 (21-12-14)
کاربر شهرسختافزار
به نظر شما هم همون پاورهای گرین که پیشنهاد شد مناسب هستن؟ یا اینکه از برندهای enermax یا corsair استفاده کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرین 750 zs رو بهت پیشنهاد میکنم . Haswell ready هم هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Admiral_Hunter (21-12-14), green_ice_hz (21-12-14), M3RS4D 50062 (21-12-14), مهدی بهادرفر (21-12-14)
کاربر شهرسختافزار
میتونم بپرسم چه مزیتی نسبت به سریه HP داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Admiral_Hunter (21-12-14)
|
|
مزیتش هسول ریدی بودنش هست و کمی طراحی داخلی بهترش .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Admiral_Hunter (21-12-14), M3RS4D 50062 (21-12-14), مهدی بهادرفر (21-12-14)
سقف بودجتون چقدره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قصد خرید چه قطعاطی دارین و چه چیز هایی رو میخواین تهیه کنین؟( کیس / مانیتور / اسپسکر و موس و کیبورد . . . . )
کی میخواین اقدام به خرید کنید؟
کاربر شهرسختافزار
من فقط قصد جمع کردن کیس رو دارم و میخوام خورد خورد خریداری کنم. الان قصد خرید یک SSD با بودجه 360 370 تومن ، یک HDD با 190 200 تومن و یک پاور رو دارم که سیستم الانم رو بالا بیارم فعلا. چون پاورم به مشکل بر خورده. یکی از دوستان هم حرف درستی زدن که من گرافیکم رو بفروشم و یک گرافیک gtx 750 تهیه کنم با یک پاور 700 وات. بعدا هم قصد خرید 16gig ram & cpu 5820 k & main x99 msi gaming 5 & case antec gx 500 رو دارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (21-12-14)
SSD : Samsung 840 EVO 120GBبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HDD : Western Digital Caviar Blue 1TB
PSU : Enermax Revolution X'T 730W Gold / Enermax Platimax 750W Platinum
GPU : MSI GTX 750 Ti Gaming TF IV OC 2GB
RAM : GSkill Ripjaws 4 | 4×4GB=16GB DDR4 2800MHz CL16 Black
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 21-12-14 انجام شده است
Admiral_Hunter (21-12-14), green_ice_hz (21-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks