green_ice_hz (21-12-14), momo000000 (21-12-14)
دقیقا با شما موافقمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حرف شما رو قبول دارم
ولی یه سوال ,شما قطعات سیستم استارتر رو هم ببنید ,آیا اون قطعات عالی هستن که شما دارین پاور عالی بهشون معرفی میکنید؟
در هر شرایطی و تحت هر موردی باید تناسب بین قطعات سیستمی بر قرار باشه.
green_ice_hz (21-12-14), momo000000 (21-12-14)
من کجا تو انتخاب هام محدود بودم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان 2 تا سیستم دارم.تو یکیش پاور گرین هست و تو اون یکی انرمکس.
انرمکسو چند ماهه خریدم و نمی تونم ادعا کنم که سالهاست داره مثله ساعت واسم کار میکنه ولی گرینو چند ساله دارم و خیلی خوب داره کار میکنه.
درسته از گرین راضیم ولی چیزی که مشخصه از لحاظ کیفیت جنس و کابل و بی صدا بودت انرمکس واقعا از گرین سرتره.
Admiral_Hunter (21-12-14), green_ice_hz (21-12-14), M3RS4D 50062 (21-12-14), momo000000 (21-12-14)
ممنون از تمام دوستان که سعی بر کمک دارن. با توجه به راهنماییه دوستمون من گرافیکم رو میفروشم و باید یک پاوور حدودا 700 وات با کیفیت بگیرم. چون در آینده میخوام چیپست X99 بگیرم و مثل همین سیستم فعلیم می خوام حداقل 6 سال باهاش کار کنم دوستان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (21-12-14)
من یه چیزی رو بگم (هر چند فک میکنم بدونید ,برای چیپست X99 باید حداقل 7تومن هزینه کنید)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هنوز رم های DDR4 به بلوغ خودشون نرسیدن و بین کاربرا جا نیوفتادن و همچنین قیمت های نجومی دارن (حالا این که با این قیمت های نجومی باز کالای رده اول , High End ,رو موجود نمیکنن به جای خود, من خودم برای سیستم های گیمینگ محصولات EVGA رو خیلی قبول دارم که تو بازار خیلی کم پیدا میشه چون همشون بدومنه گارانتیه)
حالا باز بسته به نوع کاربریتون اگه میبینید که واقعا به این سیستم گران قیمت و صد البته قدرتمند نیاز دارین ,فبه المراد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green_ice_hz (21-12-14), hamed 111 (22-12-14)
من کاربری گیمینگ ندارم اصلا. کاربردم رندرینگ هست، اما خوب دنبال هزینه کمتر هم هستم مطمعنا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط green_ice_hz در تاریخ 21-12-14 انجام شده است
Admiral_Hunter (21-12-14)
چه نوع رندرینگ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر نوع کاربری که دارین رو بنویسید
|
کار با نرم افزارهای معماری و گرافیک. autocad , 3D max , V-ray , photoshop , nuke , after effect. با این نرم افزارها کار می کنم دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Admiral_Hunter (21-12-14), M3RS4D 50062 (21-12-14)
خرید x99 رو به شما پیشنهاد میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Admiral_Hunter (21-12-14), fernaspe (21-12-14), green_ice_hz (21-12-14), M3RS4D 50062 (21-12-14)
به نظر شما هم همون پاورهای گرین که پیشنهاد شد مناسب هستن؟ یا اینکه از برندهای enermax یا corsair استفاده کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سقف بودجتون چقدره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قصد خرید چه قطعاطی دارین و چه چیز هایی رو میخواین تهیه کنین؟( کیس / مانیتور / اسپسکر و موس و کیبورد . . . . )
کی میخواین اقدام به خرید کنید؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks