سری platimax که خیلی گرونه واقعابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سری platimax که خیلی گرونه واقعابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
ولی کیفیت مثال زدنی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وفوقالعاده با کیفیت
میتونید بررسی هاش رو تو نت پیدا کنید و ببنید چه کارایی و پتانسیل بالایی تو راندمان کاریشون دارن
green_ice_hz (21-12-14), hamed 111 (22-12-14)
بله دقیقاً سایت techpowerup بررسیش کرده نه این مدل خیلی از مدل هاش رو بررسی کرده ولی حدود 70%پاور های تولیدی انرمکس حداقل توی تست ها و بررسی ها در این سایت امتیازات خیلی بدی گرفتن پس حتماً یه جای کار این برند میلنگه در مورد پاوربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و از قدیم گفتن (سالی که نکونست از بهارش پیداست)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور اگه میخواهید بهتر هست بیخیال گارانتی بشید و به خرید EVGA 850G2 فکر کنید
و اگر هم گارانتی براتون مهم هست اول گرین تهیه کنید بعدش کرسیر و در نهایت اگه هیچ گزینه ایی براتون نموند به فکر خرید پاور از برند انرمکس باشید ، اون هم وات های بالاش توصیه میشه نه زیر 1000 واتش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Admiral_Hunter (21-12-14), green_ice_hz (21-12-14)
What is the best 720-750W Power Supply? | bit-tech.netبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AnandTech | Enermax Platimax 750W - 80 Plus Platinum Arrives
Enermax Platimax 850W power supply review - Introduction
این لینک ها میتونه خیلی بهتون کمک کنه
green_ice_hz (21-12-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
دوست گرامی همه می دونن که انرمکس برند خوبی هست ولی اینجا بحث میان ، خوب ، خوبتر و عالی هستش دوست گرامی که فاصله خوب تا عالی رو بررسی ها و حتی تجربیات کاربران هم نمیتونه به این راحتی ها پر کنه
Admiral_Hunter (21-12-14), green_ice_hz (21-12-14), M3RS4D 50062 (21-12-14)
دقیقا با شما موافقمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حرف شما رو قبول دارم
ولی یه سوال ,شما قطعات سیستم استارتر رو هم ببنید ,آیا اون قطعات عالی هستن که شما دارین پاور عالی بهشون معرفی میکنید؟
در هر شرایطی و تحت هر موردی باید تناسب بین قطعات سیستمی بر قرار باشه.
green_ice_hz (21-12-14), momo000000 (21-12-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون از تمام دوستان که سعی بر کمک دارن. با توجه به راهنماییه دوستمون من گرافیکم رو میفروشم و باید یک پاوور حدودا 700 وات با کیفیت بگیرم. چون در آینده میخوام چیپست X99 بگیرم و مثل همین سیستم فعلیم می خوام حداقل 6 سال باهاش کار کنم دوستان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (21-12-14)
ما که انرمکس داریم همه جوره هم راضی هستیم.واتشم زیر هزار هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یجور میگی انگار داری در مورد آشغال ترین پاور دنیا صحبت میکنی.
اون سایت اگه نمره ی ضعیف داده دلیل نمیشه شما اینجوری کلی قضاوت کنی...
M3RS4D 50062 (21-12-14)
چون شما در انتخاب هاتون محدود بودید در زمان خرید اینگونه نظر دارید دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
چون شما در انتخاب هاتون محدود بودید در زمان خرید اینگونه نظر دارید دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MAZY برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من کجا تو انتخاب هام محدود بودم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان 2 تا سیستم دارم.تو یکیش پاور گرین هست و تو اون یکی انرمکس.
انرمکسو چند ماهه خریدم و نمی تونم ادعا کنم که سالهاست داره مثله ساعت واسم کار میکنه ولی گرینو چند ساله دارم و خیلی خوب داره کار میکنه.
درسته از گرین راضیم ولی چیزی که مشخصه از لحاظ کیفیت جنس و کابل و بی صدا بودت انرمکس واقعا از گرین سرتره.
Admiral_Hunter (21-12-14), green_ice_hz (21-12-14), M3RS4D 50062 (21-12-14), momo000000 (21-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks