1.سیستمی که پیشنهاد دادم هفته پیش cpu رو فروختم همون قیمتی هم که تو فروم اعلام کردم من این کارو نکردم اما جای که قیمت کرده بودم داشت و فروخت ضمننا اگه قرار به بهترین سیستم ها باشه من تقریبا هر 2 ماه یک بار بالا ترین قطعات رو برای خودم خرییداری می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trojan.exe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.من کیسی که به شما گفتم رو موجود دارم قیمت با گارانتی فونیران 734.000 تومان هستش پس هیچ چیز عمرا وجود نداره
3.اینجا اگه قانون شکسته شد سریعا اقدام میشه و خوب اسمتون به لیست دوستانی که دسترسیشون واسه همیشه مسدود شده می پیونده این سایت رایگان هست و کسی وظیفه نداره به کسی اطلاع برسونه و تمامی اساتید بنده لطف دارن که میان و راهنمایی می کنن
4.ضمننا الان من اگه xbox360 نداشتم و سیستمی برای گیم می خواستم مطمئن باش گرافیکش رو خریداری می کردم بعد شما از ابر رایانه های پیکسار خبر نداری به کامپیوتر های ما می گن Desktop
5.اصفهانی بودن من ربطی نداره . قوانین قوانین هست مثل اینه که من بگم چون مدیر های سایت دوستان صمیمی بنده هستند من می تونم قوانین رو زیر پا بگذارم و کسی به من چیری نگه اتفاقا برای من بد تره تا یه پست بدم یه گوشش بلنگه. ساسان فوری trash می کنه بعدشم پشت تلفن انقدر حرف می زنه بم که ... .و ضمنا من عضوی کوچکی از خانواده www.pcnetwork.ir هستم
6.موفق باشی من فقط وقت گذاشتم و یک بار قوانین انجمن رو خوندم به شما هم این کار پیشنهاد می شه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks