بله درسته تشخیصتون اصلا تغذیه 6 پین تامین نشده من موقعی که پاور جدیدو گرفتم فکر می کردم می تونم با نگاه کردن به سیما و یادداشت کردن اونا همون مراحل رو تکرا ر کنم همه رو یادداشت کردم به تغذیه 6 پین که رسیدم متوجه شدم تو پاور جدید اصلا 6 پین نداره واسه همین بردم پیش به اصطلاح کسی که بتونه این مشکل رو حل کنه... ولی طرف اصلا هیچی وصل نکرده... با کلی زحمت و با پای پیاده کیس رو بردم مغازه اش گفتن نیست ( تلفنی گفته بودن هست ) حالا قرار شده دوباره فردابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir ghayour برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببرم پیشش... اول که قیافه اش رو دیدم حدس زدم اینکاره نیست ولی چون وقتم کم بود و هست دیگه به اصطلاح دلو زدم به دریا
حتما در اولین فرصت یه گرین 430 دوباره میخرم . بی خیال پولش . این پاور چیزی که بیشتر از هر چیز منو آزار میده صدای وار و وار زیادش هست... انگار که کنار یه ماشین پرگاز هستین. منم کارم با کامپیوتر شبانه روزی هست و مخصوصا احتیاج به آرامش و سکوت برای تمرکز دارم... این وارو وارشو کاری نمیشه کرد؟

Bookmarks