صحبت های مهندس تایید میشه و من هم حاضر بودم اگر جای مهندس بودم و این حرف رو بزنم ولی اگر جای هر کسی بودم حتی دریا کامپیوتر حاضر نبودم هیچ مدلی از کولر مستر رو گارانتی کنم به این صورت که مهندس عمرانی ذکر کردند !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Omrani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی خیلی خیلی معذرت میخوام شما هر موقعه پیشنهاد میدید صرفا جهت تبلیغ هست و طی آمار ها شما طی این 2 ماه گذشته محصولات دریا کامپیتور رو پیشنهاد میدادید و قبلش هم آواژنگ ........ بازم عذر میخوام .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
100 وات و 1250 وات كولر مستر هم هست . متاسفانه دوستان به يك امر بي اطلاعند اگر برندي مثلا x خود رو بي رقيب بداند . اوليش افزايش قيمت هست . دوستان قصد طرفداري از برند خاصي ندارم . دوستان ميدونند . ولي هميشه يك برند رو اونقدر نبريد بالا تا ... . كولر مستر برندي هست كه تو هر سايتي بررسي شده حدقل مورد تاييد يا ازش تعريف شده است . من به شخصه قطعه اي كه بدون تغييرات وارد بازار ميشه رو بيشتر ميپسندم . البته شخصيت و اصل احترام به مشتري شركت گرين ستودني هست . ولي من انتخابم كولر مستر هست .
دوست عزیز شما باید برای اینکه بدونید چه پاوری میتونه این سری ر ساپرت کنه 2 نکته رو باید بدونید :قبلن میخاستم این پاور رو بخرم ولی پاوری میخام که بعدن برای سری 5000 ATI هم بتونم استفاده کنم
1 - از چه کابلی برای تغذیه کارت استفاده میشه ؟
2 - چند وات مصرف داره ؟
جواب 1 : از 2 عدد PCI-E 6Pin - جواب 2 : 188w طبق آخرین اطلاعات .
پس پاور 580 یا 585 هم به راحتی میتونه 5870 رو ساپرت کنه اگر بقیه قطعات واتیج زیادی نخواند برای مثال CPU بیشتر از 100 وات لازم نداشته باشه .
پاور 885 به راحتی برای 2 تا 5870 و یک عدد 920 در حالت دیفالت جوابگو هست و در مورد اورکلاکش بستگی داره به میزان اورکلاک .
دوست عزیز به نظر من فعلا از خرید منصرف شو وصبر کن پاور 1035 گرین بیاد اونوقت بخر حدود 20 روز باید صبرکنی وارزشش رو داره
بنده هم موافقم همیشه کمی صبر برای ورود نسل جدید هیچ ضرری نداره .
قیمت ها فضایی و هیچ وقت از لحاظ کارایی به سری جدید SevenTeam یا همان گرین نمیرسد . ( برای کسب اطلاعات بیشتر به مجله عصر شبکه شماره 85 مراجعه کنید ) یا در سایت این مجله به دنبال 5 رقیب در یک اقلیم باشید .قيمتاشون چطور هست؟ چه مدل هايي داره؟
راه اول خیلی بهتره چون اگر صبر کنید و پاور 780 رو پایین تر از ارزشش هم بفروشید ارزش این رو داره که 1235 پاور آینده شما باشه تا ......... .راه اول اينكه پاور 780 فعلي خودمو نگه دارم تا آبان كه 1235 مياد و اون وقت اونو بگيرم
راه دوم اينكه از بين Corsair HX1000W - Enermax Rev85 1050 و ACBEL 1100 يكي رو انتخاب كنم.
885 یا 1035 یا 1235 انتخاب های فوقولاده ای میتونند باشند .
شخصا 885 رو دارم استفاده میکنم پاور فوقولاده ای هست و از لحاظ گارانتی کاملا تضمین میشه بهترین گارانتی رو در کل ایران دارد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks