سلام.من 4 تا کیس رو از مارک گرین انتخاب کردم و سوال هایی دارم...میخوام بدونم که مدل هایی که میگم به درد میخورن با نه....4 مدل زیر :
CASE Green VINE2
CASE Green SMART2
CASE Green PRINCE6
CASE Green PRINCE5
تمامی این کیس ها دارای یک فن بزرگ در بقلشون هستند و در جلوی کیس نمایشکر دارند...
میخوام بدونم که :
1.این فن های بزرگ برای تهویه بهتر کیس کارایی دارند؟و از لحاظ سر و صدا چطورن؟و آیا موقع بستن درب کیس به قطعات داخل کیس و مادربورد گیر نمیکنن؟چون یک نفر رو دیدم که همچین مشکلی داشته....
2.من هر مادربوردی بخرم ....آیا میتونم نمایشگر جلوی کیس رو راه بندازم ؟(نمایشگر دمای سی پی یو و ...)
یا باید مارک و مدل خاصی از مادربورد رو خریداری کنم؟اصلا به نوع مادربورد ربطی داره؟؟؟
و برق ال سی دی جلوی این کیس ها از کجا میاد؟از مادربورد میاد؟و اگر از مادربورد میاد آیا همه مادربوردها محل اتصال اون رو دارند؟
لطفا این مدل کیس ها رو ببینید تا منظورم رو بهتر بفهمین...از لینک زیر :
http://rayaneh.com/cat-150.aspx
من بیشتر از 50 تومن نمی تونم برای کیس هزینه کنم و خوب قیافه کیس کمی برای من مهم هست...
ماردبورد انتخابی من از مارک ایسوس هست که قیمت اون 115 هست و اسمش رو الان یادم نیست...
در ضمن برای خرید پاور......از کجا بفهمم که پاوری که خریدم به مادربورد من میخوره ی نه؟
چون مثل اینکه از لحاظ پین ها متفاوت هستند...لطفا بگین چند دسته پاور داریم و کمی در این مورد توضیح بدین...
ممنون از همه کسانی که به کمک من میان.مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks