الان اکثر تولید کنندگان اصیل دارن از ریل های 12 ولت کمتر استفاده می کنن ( 2 ریل و یا حتی 1 ریل 12 ولت )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Unrated برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داشتن تعداد ریل های 12 ولت بالا دلیل بر برتری نیست. اگر اینطور بود کمپانی هایی مثل ترمالتیک از 4 ریل 12 ولت نمی آمدن روی 2 ریل 12 ولت . یا حتی کمپانی PC Power & Cooling که توی پاور هاش از 1 ریل 12 ولت استفاده می کنه.
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
دوست من سایت 80Plus به این پاور یک تاییدیه داده، این تاییدیه ارتباطی به کیفیت کارکرد پاور نداره و صرفا برای بیان Efficiency پاور هست. یعنی این پاور در 20، 50 و 100 درصد لود Efficiency بالای 80 درصد داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ttvtt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای اینکه یک پاور رو با کیفیت بدونیم باید ولتاژهای خروجی پاور تحت لود های مختلف و برای زمان طولانی تست بشن، سایت 80plus.com اطلاعاتی درباره این قضیه منتشر نمی کنه.
برای اطلاعات بیشتر به سایت 80plus.com و Review های سایت های معتبر از پاورها مراجعه کنید.
پایین بودن کیفیت پاور و ناپایداری ولتاژها باعث میشه بقیه قطعات سیستم صدمه ببینند. برای همین همیشه باید یک پاور مناسب و با کیفیت تهیه کرد تا خیالتون از کارکرد سالم بقیه قطعات راحت باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Unrated برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خرید این پاور و انتظار اینکه این پاور یک پاور مناسب و مطمئن برای سیستم باشه یک ریسک به حساب میاد. من شخصا ترجیح میدم پاوری با توان پایین تر ولی مطمئن تر تهیه کنم.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان خیلی ممنون از راهنمایی اتان ....
خوب این پاور با توجه به حرف شما میشه گفت رایگان هم بدرد نمیخوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در محدوده 160 هزار تومان چند پاور برای انتخاب هست ، شما کدوم رو بهتر میدونید ؟
885 Green
DA750 Silver
و.... ( اگر پیشنهادی هست اضافه کنید )
به نظر شما توی این رنج قیمت بهترین پاور کدام هست ؟
خب دوستان حق با شما بود،خرید این پاور عاقلانه نیست
منم هر وقت خواستم پاور عوض کنم با یه مقدار پول بیشتر از همین برندهای معروف داخل کشور خودمون مثل Thermaltake ، SilverStone ، Cooler Master خرید می کنم
هم گارانتی داره و هم تا دلم بخواد نقد و تست راجبش هست
N0m@d (12-06-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks