اونها Award هایی هستند که تا حالا کل برند آورده و نه مدل، به هر صفحه ای از سایت برید دقیقا همون Award ها رو می بینید به اضافه اینکه لینکی از اون Award ها به مجله یا سایتی که Award رو داده نیست تا ببینیم اون Award بر چه اساسی به این پاورها داده شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Unrated برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیچ سازنده ای در سایت خودش درباره محصولش اطلاعات بدی نمی زنه، و Specification هیچ وقت دلیل بر Performance نیست.
من ابتدا عرض کردم از این مدل هیچ Review ای پیدا نکردم ولی از مدل 600 ولت Review های بیشتری پیدا میشه، و گفتم مدل 600 وات پاور معمولی ای بوده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ttvtt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از روی این مقایسه نتیجه گیری خاصی نکردم. دوباره پست من رو با دقت بیشتری مطالعه کنید.
من این پاور رو رد نکردم، ولی خرید یک محصول بدون اسم و رسم و بدون گارانتی بدون شک ریسک به حساب میاد، و من نظر شخصی ام رو درباره این ریسک گفتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Unrated برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به شما هم پیشنهاد می کنم پست قبلی من رو دقیق تر مطالعه کنید.

Bookmarks