سلام
پاور رو روز شنبه ، آقا مهدی موسوی (پرسنل بخش تحقیق و توسعه ی گرین) گفتن با هزینه ی خود گرین بفرستم (حتی هزینه ی حمل و نقل) . فرستادم و امروز به دستم رسید
اول جا داره یه تشکر ویژه ازشون و گارانتی گرین کنم . از لحاظ گارانتی و نحوه ی برخورد ، عالی بود گارانتی گرین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درباره ی مشکل هم گفتن تعویض فن انجام شد . الان که دستم اومد بهتر شد ولی تفاوتش زیاد محسوس نیست به نظرم . یعنی نویز داره مخصوصا اینکه هر چند ثانیه ، انگار صدای ویز ویز خفیف (خفیف ولی شنیده میشه) میاد و قطع میشه . موقع این صدا هم وقتی روی کیس دست میذارم ، یه لرزش خفیف روی کیس حس میشه . و این قطع و وصل شدن صدای ویز ویز بیشتر اذیت میکنه (مثلا اگه این صدا مدام بود ، سازگاری باهاش بهتر میبود) . این صدا از اول بود ولی بعد از گارانتی ، بهتر شد ولی بازم هست
من نمیدونم من حساسم یا پاورهای در این سطح قیمت ، همه همین طورن ...!
آقا مهدی گفتن صدای فن این پاور 450A-UK از فن Green Notus 100 هم پایین تره ولی من وقتی دست مو میذارم و فن notus 100 رو نگه میدارم (در دور 700 rpm) و چند لحظه ی بعد هم که میچرخه ، حتی سرمو نزدیک خنک کننده هم میبرم اصلا صدای خاصی اضافه نمیشه (موقع چرخیدن) اما در طول این مدت صدا از پاور میاد
حالا نمیدونم داشته باشمش یا میشه به نویزش (که یه کمی بهتر شد) عادت کرد (آخه من فقط واسه ی نویز اومدم پاورمو عوض کردم)
باز هم از آقای موسوی و گارانتی گرین تشکر میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks