ramin1000 (05-05-17)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
ممنون آقا رامین
من کلا چندین پاور (5 پاور) در دورانی که کامپیوتر داشتم عوض کردم . یکی از اینها ، حدود 7 سال پیش بود که یکی از مدل های گرین همون زمان بود و بسیار بسیار بی صدا مثل همینی که میگید . یعنی من باید سرمو نزدیک میکردم به کیسم تا متوجه روشن بودنش میشدم . به دلایلی اون پاور رو از دست دادم بعدش هم که مدل های ضعیف از برندهای پرت و پلا گرفتم (که مشخص بود ضعیف تر از گرین ان) . همون تجربه در ذهنم موند تا اینکه حدود 3 سال پیش دوباره گرین مدل 430A-HE گرفتم . این مدلش نویز داشت جوری که اصلا قابل قیاس با نویز اون پاور قدیمی نبود . حتی صدای نویز مخصوصا توی شبها (مخصوصا زمانی که سیستم برای دانلود توی شب روشن میشد) ، بسیار آزار دهنده بود . توی روز هم اگه نگم آزار دهنده بود ، ولی نویزش بد بود . پیش خودم گفتم حتما این مدل از پاور گرین چون یه خورده ارزونتره و طراحی قدیمی داره ، بخاطر همین نویزش زیادتره وگرنه پاور 450A-UK که هم تازه طراحی شده هست و هم گرونتره و هم توی سایت اش نسبت به مدل HE ، فن بی صداتری نوشته ، پس حداقل این مثل پاور قبلی گرین هه .
تا اینکه چند روز پیش میخواستم پاور بگیرم (که مهم ترین عاملش ، تعویض بخاطر نویزش بود) . هر چند از قبل هم پاور 450A-UK رو در سایت و ... بررسی میکردم ولی توی این چند روزی ، خیلی بیشتر تحقیق کردم . هم سایتش نوشته بود فن بلبرینگی Ultra Silent (فوق بی صدا) و هم نظرات مردم توی سایت های فروش و .... رو بررسی کردم گفتم پس انتخاب خوبی هه ولی متاسفانه نویز فن 450A-UK و 430A-HE هیچ فرقی با هم نداشتن !!
حالا اینکه چرا توی سایت شون عوام فریبی کردن (و نوشتن فوق العاده بی صدا) نمیدونم و اینکه چرا هر چی گذشت توی پاور ، پس رفت داشتن ، بازم نمیدونم و یا اینکه خیلی ها توی سایت ها نظر مثبت مخصوصا روی فن اش داشتن ، بازم نمیدونم !!
-------------------------
نه
پاور ضربه ای چیزی نخورد (حداقل از زمانی که دست من اومد) . تازه ، هارد نیست که به ضربه حساس باشه
نه . پاور 450 برای سیستم فعلی من بسیار زیاده . اینو گرفتم که اگه بعدا اگه گرافیک گرفتم ، کم نیاد
سیستم من اینه :
H97-D3h
i5 4460
2*4GB Ram DDR3
1 HDD 7200RPM
1 HDD 5200 RPM (قدیمی)
1 SSD
1 ODD
cooler 100mm
120mm fan
سر و ته اینا جمع بشه ، 330 وات هم مصرف نداره (همه با حداکثر توان)
ramin1000 (05-05-17)
سجاد جان اگر میخوای نتیجه بگیری راهش همین بود که بهت گفتم . مستقیم با گرین تماس بگیر و چیزهایی که درباره پاور خوندی را تعریف کن و بعد بهشون توضیح بده پاوری که تهیه کردی نویزش بیش از حد انتظار هست . قطعا راهنمایی میکنند چه اقداماتی انجام بدی .
SajjadKhati (05-05-17)
باشه
فردا بهشون میگم
استاد امید ، به قول دوستمون ، آقا رامین ، پاورهای گرین 8 سال پیش رو یادته؟ چقدر پاورهای بی صدایی بودن (6 یا 7 سال پیش ، من یکی 330 وات گرین رو 35 تومن خریدم . الان 430 واتش باید هم قیمت سری HE که 160 تومنن باشن)
خوب من الان یه پاوری از لحاظ نویز در همون حد میخوام . اصلا پاوری مثل اون (از لحاظ نویز) در حد همون قیمت (که قطعا قیمت الانش به 200 تومنم نمیرسه) وجود داره؟ میگی که پاور B500 نویزش از 450UK کمتره . خوب نیم دسیبل هم میشه کمتر . ولی من میخوام مثل اون موقع پاورهای گرین ، آدم تا سرشو به کیس نزدیک نکرد ، اصلا متوجه ی روشن بودنش هم نشه
همچین پاوری وجود داره ؟
من نمیدونم چرا توی دنیای منطقی امروز ، سنجش نویز پاورها این قدر بی منطقی هه!
همه شون میگن یا نویز پاورمون خیلی کمه یا بی صدا هه! خوب کم بودن نویز پاور ، نسبت به چه نویزی؟ این طور باشه ، همه راست میگن . خودشونو مثلا با 100 دسیبل نویز مقایسه میکنن ، همه نسبت به اون 100 دسیبل ، نویز کمتری دارن یا احیانا نسبت به اون 100 دسیبل ، بی صدا محسوب میشن!
ای کاش یه استانداردی برای پاورها مثل استاندارد اعلام نویز خنک کننده ها قرار بگیره که برای نویزها ،حداقل یه عدد و رقم بدن که خریدار یه حساب حدودی دستش بیاد!
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 05-05-17 انجام شده است
ramin1000 (06-05-17)
تو رنجی که دنبال پاور هستی . پاورها دارای تکنولوژی ZERO نیستند . تکنولوژی ZERO به طور عامیانه اش این میشه که فن پاور زمانی کار میکنه که میزان لود به طور مثال به بالای 60 درصد میرسه .
اگر دنبال این مفهوم بی صدایی هستی .باید هزینه بیشتری برای پاور کنی و از این سری تهیه کنید . سری ونگارد کولر مستر یا مدل مشابه از شرکت های دیگر
SajjadKhati (05-05-17)
نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این نوع پاور منظورم نیست
مثل همون گرینی که اون موقع و سال ها پیش داشتم (نمیدونم چه نوع فنی داشت)
اون گرین 330 وات بود و تکنولوژی zero نداشت و فنش دائم کار میکرد اما همینطور که دوستمون گفتن واقعا بی صدا کار میکرد
این جوری میخوام .
دیگه 35 هزار تومن 7 سال پیش ، از 250 هزار تومن الان که بیشتر نیست!
ramin1000 (06-05-17)
اون پاورهای گرین هم نویز عادی داشتند . فن هاشون هم برای شرکت آدا و از نوع بلبرینگی بودند . از فنهایی که امروز استفاده میشه نویز بیشتر ولی قدرت خنک کنندگی بیشتری داشتند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همانطور که گفتم این مقدار نویز با توجه به تعاریفی که داری طبیعی نیست . باید با خود گرین قضیه را مطرح کنید .
SajjadKhati (05-05-17)
|
نگران نباش،اگر ازت پس نگرفتن،ته تهش،یه فن بی صدای خوب بخر که قابل تنظیم باشه، پاور رو باز کن،فن رو لحیم کن جای فن قبلی.تمام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من این فن رو بهت پیشنهاد میدم:
Cooler Master Masterfan Pro 120 Air Pressure Case Fan58تومن
این دقیقا همون فنی هست که روی کم صدا ترین پاور های کولر مستر گذاشته شده
خوبیه فن اینه:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرعت چرخش فن در حالت Silent : 650 تا 1550 دور در دقیقهسرعت چرخش فن در حالت Quiet : 650 تا 2250 دور در دقیقهسرعت چرخش فن در حالت Performance : 650 تا 2750 دور در دقیقه
که بتونی راحت تنظیمش کنی ببندیش راحت شی.حساب کن بزاریش روی پرفورمنس! فقط اگر پاورت یخ بست، با خودتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه آموزشی هم برای اینکار هست دوس داشتی نگاه بنداز:
Computer Power Supply Fan Replacement: 11 Steps
خلاصه خواستم بگم در بدترین حالت میشه اینکارو کرد. اگر هم تونستی فن پاور رو در بیار تستش کن در برابر همین فن ببین نویزش چجوریاست.
کم سر و صدا ترین پاور ها توی سری های SeaSonic و beQuiet هستن که پاور هاش توی ایران نمیان متاسفانه.دیپ کول هم نوشته کم صدا ولی به محض اینکه از 30% بیشتر وات مصرف کنی یهو فن میره رو دور بالا.
موفق باشین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ramin1000 (06-05-17), SajjadKhati (05-05-17)
ممنون از هر دو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من نویزی از اون پاور قدیمی ام ندیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فردا صحبت میکنم
اینم نظری ههبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechBaMohsen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی این کار رو کنم بهتره؟!
بالاخره خود کولر مستر هم نویز داره (نمیدونم چقدر) ولی فن جداگانه که بسته شه ، دیگه خیالم راحت میشه . درسته؟
من که لحیم و کارای سخت افزاری بلد نیستم . اگه هم جای دیگه ای بدم ، گارانتی اش صدمه میبینه و نمیپذیرن . پس میشه فن رو بخرم و بدم به خود گارانتی گرین که ببنده . اصلا گرین گارانتی تعمیر توی مازندران داره؟!
--------------
الان جزئیات این فن رو دیدم . عجب فنی هه
از 6 دسیبل تا 36 دسیبل نویز داره . نویز خنک کننده ام از 20 دسیبل شروع میشه و وقتی روی حداقل یعنی 20 دسیبل هست ، اصلا انگار صدا نداره . حالا 6 دسیبل!!
البته سئوالی که پیش میاد ، مهم اینه که اولا کنترلر فن که دست پاور گرین بیفته آیا سازگارن؟ و دوم اینکه کنترلش قاتی نکنه مثلا دور فن رو مثلا اغلب روی 1600 به بالا نگه داره که در اون صورت احتمالا نویز 25 دسیبل به بالا تولید کنه؟!! تا آخر ببره که دیگه همسایه ها هم نمیتونن بخوابن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (36 دسیبل)
بعد اینکه احیانا صدای پاور فقط از فن شه دیگه؟ چون من مدارات و این چیزا رو نمیدونم میپرسم . از داخل مدارها که خود به خود صدا تولید نمیشه که . درسته؟ (آخه زیر دکل فشار قوی که ایست میکنیم ، صدا میده رو میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 05-05-17 انجام شده است
ramin1000 (06-05-17)
SajjadKhati (05-05-17)
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که این کار رو نمیکنم . به کس دیگه ای هم نمیدم این کار رو کنه چون همونطور که گفتی گارانتی اش باطل میشه اما به نظرت با گارانتی گرین صحبت کنم که این فن رو تهیه و ببرم یکی از گارانتی های گرین برام نصب کنه چی؟ خوبه؟
6 دسیبل یعنی بعد از یه عمر خواب راحت در کنار کامپیوتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 05-05-17 انجام شده است
ramin1000 (06-05-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks