سجاد جان من پاور green gp535a رو دارم و تکنولوژی و ساخت اون برای 7 تا8 سال پیشه و من 7.5 ساله خریدمش توی مشخصاتش نوشته low noise مدرک علمی ندارم ولی خدا شاهده من اصلا فکر می کنم پاور ندارم حتی وقتی برادرهای کوچیکم با سیستم گیم بازی می کنن و پدر سیستم قدیمی رو در میارن اصلا صدای فن رو نمی شنومبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی مشخصات GP450A-UK نوشته ultra silent و تکنولوژی و سخت افزارش نسبت به مال من خیلی به روز تره
پس ممکنه یا پاوری که شما خریدی آسیب دیده باشه مثلا توی حمل ونقل به آمل یا در موقع جا به جایی آسیب دیده باشه مثلا تاثیر گذاشته روی نویز یا وات پاور رو نسبت به کاری که در حال انجامش هستی کم در نظر گرفتی مثلا همونطور که آقا محسن اشاره کردن تو این مواردپاور رو بیشتر در نظر می گیرن
من از یکی از مدیران سخت افزار در فروم همسایه یک سوالی پرسیده بودم که مثلا ایشون که سال ها کار سخت افزاری می کنه اعتقاد داشت که مثلا اگه برای سیستمی که 550 وات پاور براش کافیه و احتمالا خود اون سیستم در بالاترین لود 450 تا 500 وات ممکنه استفاده کنه بهتر حداقل 700 وات ببندیم برای همین دلایلی که شما امروز بیان می کنید من از خودش سوال کردم سیستمت چیه و ایشون گفت که من gtx 960 دارم با پاور 850 وات و خیلی اصرار روی وات پاور داشت ولی من چون پول ندارم اگه سیستم جدید جمع کنم وات پاور رو چوب به چوب در نظر می گیرم حالا صدا هم داد مشکلی نیست
بعد شما طبق قوانین تجارت می تونی جنسی رو که مطابق نوشته ها نبوده رو پس بدی چون در سایت نوشته ultra silent و شما گرفتی دیدی با نوشته مطابقت نداره می تونی پسش بدی و هم قانون و هم احکام شرعی ازت حمایت می کنن
همه شرکت ها محصولات خوب و بد دارن و همه شرکت ها ممکنه بعضی از محصولاتشون خوب تست نشده باشه و قصوری در این مورد صورت گرفته باشه
نمونش من یک مانیتور سامسونگ گرفتم و چند پیکسل سوخته داشت اما آیا همه مانیتورهای سامسونگ پیکسل سوخته دارن
من تجربم رو در این زمینه گفتم یعنی سیستم های دوستان و خودم رو که بررسی کردم به این نتیجه رسیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا امید چون شما خودت این قطعات رو باز و تعمیر میکنی خواهش می کنم یک مقایسه علمی بین دو برند کولر مستر و گرین انجام بده و در اختیار کاربرها قرار بده چون من رشتم مثل شما سخت افزار نیست و بر اساس تجربه نظر میدم شما به صورت علمی پاور های این دو شرکت رو تست کنید و نتایج علمی رو منتشر کنید
اگه پاور های کولر مستر بهتر از گرین باشه من هم چون می خوام سیستم جدید بخرم حتما از کولر مستر استفاده می کنم مگه اینکه از نظر عقلی مشکل داشته باشم
Bookmarks