عذر خواهی میکنم، من که اینجا نوشتم "فن های معمول" ، منظورم فن های معمول که برای پاور ها استفاده میکنن هستش. نه فن معمولی ای که برای Case استفاده میشه.کولرمستر توی سری بسیار پایینش یعنی B از فن های معمول استفاده میکنه،توی سری GM و بخصوص سری V-Semi Modular شدت نویز بسیار بهتر شده،و توی سری V که کاملا ماژولار هستند،بطور کامل مدل فن عوض شده و بینهایت کم صدا هست (به گفته TechPowerUp عملا بی صدا محسوب میشه)
اینکه می نویسم، مخالفت با حرفهای جنابعالی نیست، فقط و فقط زمانیکه مطالعه داشته باشم می نویسم (تئوری). مطالب شما هم که خوندم متوجه شدم اکثر مواقع وقتی چیزی نوشتید بخاطر این بوده که بصورت عملی تست کردید.
اینکه نظرات متفاوت هستن، گناه و بد نیست، نه من صد در صد درست میگم و نه شما صد در صد اشتباه میکنید، قطعا هردو نظر خوبن.
مدیر بودن یا نبودن ذره ای برای بنده اهمیت نداره، اینکه یکنفر زحمت کشیده هزاران پست و کامنت به بچه ها کمک کرده و راهنماییشون کرده، این برای من و خیلی ها ارزش داره، هرکسی که باشه من بهش احترام کامل میزارم.
موفق و سلامت باشید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks