اقا امید اینجا خیلی زحمت میکشن ریش سفید ما هستن ایشون گزینه خودشون رو پیشنهاد دادن حق هم با ایشون بود توی این قیمت تنها همین پاور هستش به غیر از پاور گرین مگر اینکه سیستمشون با ۵۵۰ وات هم کار کنه که اگه اینطور بود خودشون ۵۵۰ میخریدن یا ۵۰۰ هزارتومن بدن برای سری oc+ که هیچکس چنین کاری نمیکنه که استاد بهترین گزینه رو بنظر من هم پیشنهاد دادن من هم میخواستم برم سراغ پاور های شرکت کولر مستر چون خیلی مدل های توی این رنج کولر مستر رو نمیشناسم صبر کردم چون میدونستم بقیه هم قراره همینو پیشنهاد بدن و اینکه پست سوال کننده به نحوی بود که ایشون فقط یک پاور مورد اعتماد میخواستن که کولر مستر هم مورد اعتماد هست
ولی واقعا دست ادم تنگ میمونه ادم نتونه پاور های خوب و با قیمت بسیار مناسب شما رو پیشنهاد بده
اینجا رسم بر اینه که هر کس یک بخشی از موضوعو به دست میگیره جمع نظرات همه گی باعث میشه کاربر به یک انتخاب برسه استاد امید بیشتر از هر کس دیگه ای به افرادی که سوالشونو مطرح میکنن اهمیت میدن شما یک مقدار که بیشتر اینجا پست هارو بخونین خودتون متوجه میشین جو اینجا چطوریه
پست شما یک مقدار خارج از جو اینجا بود به خاطر همین شاید خاطر بعضیا ازرده شده باشه
درسته که بحث کردن خوبه ولی کسی اینجا معمولا بحث نمیکنه اکثرا هم بچه ها از بحث کردن خودداری میکنن بیشتر سعی میکنیم روی راه حلی که خودمون ارایه میکنیم تمرکز کنیم پستهایی که میزاریم رو چندین بار ادیت میکنیم همیشه و سعی میشه هر کس یک گوشه از قضیه رو پوشش بده مثلا یکی سیستمی با پردازنده قویتر پیشنهاد میده و یکی سیستمی با گرافیک قویتر اینطوری برای کسی که میخواد جواب بگیره هم بهتر هست

Bookmarks