سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RADEON9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این تیکه رو آقا مهدی جواب بدن بهتره
ولی بنده که از تفکر سیاسی تون مطلع ام (و هم عقیده باهاتون) ، این نوع تفکر عامیانه ی فرهنگی بعیده ازتون .
این همون تفکری هه که هر تولید داخلی رو فحش میده تا باعث سرکوبش بشه یک نمونه اش مثل پادویش و گرین و ... که سودشو خارجی ها ببرن
حالا درباره ی پادویش یه چی میگن ، برای گرین ، یه چیز دیگه و ... (هر چند گرین قطعات اصلی پاور رو تولید نکنه)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RADEON9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درباره ی استفاده هم باز هم بسته به نوع مدل و شرایط و نوسان برق شهری داره
ولی من همه ی سیستم هایی که تهیه کردم (برای دوستان و اقوام و بقیه) ، که حداقل 8 سیستم میشد ، از پاور رده ی پایین گرین مثل 430A-EU و این مدل ها بود ، خیلی هاش 3 سال گذشتن ولی هیچ مشکلی پیدا نکردن . خیلی های دیگه رو میشناسم که برای خودشون پاورهای گرین قدیمی گرفتن ولی هنوزم کار میکنه براشون . خودمم 3 سال پاور 430A-HE داشتم و برای ارتقاء و ... ، پاور 450A-UK گرفتم و از هر دوشون کاملا راضی بودم و هستم
Bookmarks