دوست عزيز
قبول داريد كه برنامه اينتل در آخر سال براي 32nm است؟ به نظر شما با فرض اينكه اينتل بتواند
اين نسل را توليد كند آيا ميتواند از اين هم در عرض 1 سال جلوتر برود؟
دلايل من:
1- در اينترنت سرچ كنيد مشاهده ميكنيد كه همين 45nm هم مشكلات زيادي را داشته است تا بثمر برسد
2- كسانيكه سخت افزار و الكترونيك را وارد هستند ميدانند كه 32nm يعني چه؟ و عبور الكترون ها و يون ها
و جا ماندن آنها چه مشكلاتي را دارد.
3- بر فرض اينكه اينتل بتواند اين نسل را توليد نمايد حداقل تا 1 يا 2 سال اقدام به بيرون دادن نسل جديد نميكند
چرا ؟ چون سر نبرد و كاهش قيمت با AMD و توليد و بثمر رساندن 45 و 32 ها مجبور به كاهش سود خود شده
است و منافع اقتصادي براي اين شركت حكم ميكند تا رقيب خود به ترازي معادل خود نرسيده است و همينطور
نيازهاي نرم افزاري جديدي بوجود نيايد اقدام به توليدات جديدي ننمايد.
همين الان شما 2 تا XEON سري E5400 كه فركانس 2.8 دارند و 4 هسته هستند را در نظر بگيريد مثلا همين
مدل استاندارد اپل كه براساس اين تكنولوژي اينتل است، بايد بگويم كه ويستا با آن سنگيني كه دارد نميتواند
از تمام منابع استفاده نمايد و بخشي از قدرت بلا استفاده مي ماند.
در سيستم مديريتي و توليد ما نمودار ساده ايي داريم كه در آن نقطه ايي است تحت عنوان نقطه بحراني كه
اگر دقت نشود ميتواند شركت را دچار مشكل نمايد، اين همان چيزي است كه AMD بسادگي از آن گذشت و
اكنون در بحران بسر ميبرد.
اين نظر شخصي من است P35حتي از x38 بهتر بوده است و با توجه به قيمت حتي 4 هسته ايي هاي جديد
اينتل كه بالاي 500 دلار دارند و حتي FSB آنها 1333 است و با توجه به نياز هاي نرم افزاري به غير از گرافيك و
گيم انتخاب مادربورد هايي با DDR3 با قيمت كذايي كه فعلا از نظر كارايي فرق زيادي با DDR2 ندارند، هدر دادن
پول است.
اين نظر شخصي من است، و نظر هر كس محترم ميباشد.
مصرف بنده براي كارهاي برنامه نويسي و مالتي تسكينگ ميباشد.
چون هيچ سر رشته ايي از گرافيك و يا علاقه ايي به بازي ندارم و كسي هم كه بخواد كارهاي گرافيكي بالا
انجام داد ميرود سراغ يك WorkStation و براي كارهاي گرافيكي حتي بعضا حرفه ايي همان P35 جوابگو است
مگر
بازي كه به نظر من نوني كه خيلي از اين شركت ها ميخورند به بركت وجود گيمرها است.

Bookmarks