واقعا متاسفم يكسري از افراد چنين برخوردهاي غير منصفانه ميكنند . اگر منظورتون محصولات كيوان خان هست كه شركت شما thermaltake و deep cool رو از ايشون دزديدند . شما به بردهاي فاكسكان هم رحم نميكنيد با يك ليبل تبديل به سويو ميكنيد . اصلا بحث محصولات ديگه نبود كه مطرح كرديد . زماني شما دبيرستان تشريف داشتيد من تو بازار بودم . شما چه منفعتي ميبريد كه از شركت گرين طرفداري ميكنيد . براي رفع ذهنيت دوستان شما مدل اصلي شركت سازنده رو با محصول گرين مقايسه كنيد. دستگاه تست پاور و اكتيو لود با كمك كارشناسان واحد r&D دريا توليد شده . ميتونيم از پاورهاي THERMALTAKE يا گرين تست كاملي بگيريم دستگاهش ساخته شده است . دريا كامپيوتر عرضه كننده بهترين قطعات سيستم ميباشد . اميدوارم با طرفداري هاي كور كورانه به موقعيتت مديريتي خود تو فروم لطمه نزنيد . بهتره عقده هاي خود رو درباره من فراموش كنيد . سعي كنيد با صداقت رفتار كنيد . شما ميگيد گرين بهتره ولي اثري از گرين من تو هيچ سايتي نميبينم.
سلام به همگی عزیزان
راست میگه بنده خدا !
اتفاقا برعکس این موضوعو من توی یک تاپیک در یک سایته دیگه دیدم که ترفدارای برند کولر مستر یکی از نمایندگان گرین رو مورد حمله و انتقاد قرار داده بودن انگاری که اون بیچاره خودش پاورای گرین رو درست میکنه !
یه جای دیگه هم یه عده جمع شده بودن انرمکسو با گرین مقایسه کرده بودن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید جالب اینجاست بعضیا گفته بودن گرین بهتره ! که البته اینم نظری .
اساس یک مقایسه خوب رعایت انصافه .
گرین و کولر مستر دو برندی هستن که تقریبا پاورهایی مشابه هم تولید میکنن یعنی اون طرح های اولیشون یه شکله و میشه از جهت های مختلف با هم مقایسشون کرد البته بدون دخالت دادن نظرات شخصی . نه اینکه همونطوری که خیلی جاها مشاهده شده بعضی از دوستان میگن من مثلا 2 ساله گرین دارم خیلی راضی هستم واسه همین گرین از کولر مستر بهتره ! این که نشد مقایسه !!!

دوستمون حرف بدی نزده میگه اگه گرین بهترینه چرا در سایت های معتبر جهانی Review نداره که یه حرف منطقی .
حالا اگه کسی از دوستان از نظر علمی و منطقی دلیلی واسه این موضوع داره که اگه گرین داره پاور هایی رو در سطح پاور های جهانی تولید میکنه چرا محصولاتش فقط در این کشور عرضه میشه خوب ما و دوستان رو راهنمایی کنه بلکه یه چیز جدید یاد بگیریم .