با عرض پوزش از گرین دی گرامی بابت خارج شدن از موضوع تاپیکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط P.Pod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
p.pod جان بنده ادمین فروم نیستم . یه عنوان یه عضو کوچک فروم دوستان فرمودند تاپیکهای مشاوره رو پاسخ بدم که تا جائی که از دستم بر میاد و سواد اندکم اجازه میده این کار رو میکنم
هر جا هم ببینم داره اطلاعات نادرستی عرضه میشه نه به عنوان تیم مشاور بلکه به عنوان یه عضو سئوال میکنم تا مطلب روشن بشه
شما پست #38 رو در صفحه قبل ملاحظه بفرمائید من نظرم رو نوشتم ( گمان میکنم شما اون پستم رو ندیدید )
هر کدوم از دوستان یک سری اطلاعات و تجربیات دارند و زیبائی مشاوره آنلاین بنظرم همین چند صدائی بودنشه
حتی در تیم مشاوره بنده به یکی از دوستان نمیگم چی بگن و چی نگن چه برسه به امید گرامی که یکی از قدیمیهای اینترنت هستش و از اساتید نت محسوب میشه
ولی احتمالا یه جلسه میگیرم و اگر دوستان موافق بودند پیشنهاد پاور کولر مستر رو در فروم ممنوع میکنم چون هر موقع در مورد این پاور بحث فنی میشه دوستان از پاسخگوئی تفره میرن

Bookmarks