گارانتي كولر مستر بهتر از اين دو هست . تمام تعميركاران زير نظر واحد تعميرات خود كولر مستر دوره ديدن .
کرسیر حدود 285 و انرماکس حدود 330 تومن قیمت دارند ولی یکم تو بازار کمه . هر کدوم رو خواستید بفرمائید تا قیمت دقیقش رو از بازار استعلام کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green day برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتي كولر مستر بهتر از اين دو هست . تمام تعميركاران زير نظر واحد تعميرات خود كولر مستر دوره ديدن .
|
|
همین جنس تضعیف شده تونسته 80plus gold بگیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا جایی که من میدونم 1000 وات گرین و انرمکس تنها تونستن گولد بگیرن بقیه هیچ ، بالای 1200 وات هم که جه همین سورس گرین هیچ تولید کننده دیگه ای نتونسته بگیره پس لطفا حرفی از تضعیف نزنید
حالا ببینیم دیگر پاور هایی که تضعیف نیستند میتونن بالای 1200 گولد بگیرن
موفق باشید
green day (23-04-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AL! REZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کولر مستر 7 مدل پاور دارای گولد داره که 2 تاش توان بالای 1000 دارن .
Silent Pro Gold 1200W کولر مستر گولد گرفته که در Coming soon هستش اگه بیاد قطعا جز پاورهای موفق خواهد بود و درصد زیادی از بازار رو در بر میگیره .
انرمکس با 17 پاور دارای این نشان بیشتر پاور دارای گواهینامه Gold plus 80 رو در جهان داره که فقط یک مدل از اونها توان بالای 1000 وات داره EG1100 که هنوز وارد بازار نشده .
Acbel PC8055 1100W هم توانش بالای 1000 وات هست و گولد گرفته .
OCZ Z SERIES 1000W داری نشان گولد هست .
و خیلی از پاورهای دیگه ...
ALIRE7A (23-04-10)
لطف میکنید اگه قیمت دقیق از دوتاش بهم بدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اگه زحمتتون نمیشه .
لطف میکنید اگه قیمت دقیق از دوتاش بهم بدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اگه زحمتتون نمیشه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green day برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما مبنا رو بالای 1000 وات گزاشتین و پاورهایی که نام بردید و خودتون هم گفتید نهایت دارای یک مدل گلد در بالای 1000 وات هستن و بالای 1200 هم که نتونستن
همون طور که گفتم بهترین انتخاب 1350 گلد هست که فکر کنم با قیمت 300 وارد بازار بشه ( یه حدسه )البته 1000 وات گرین تا جایی که من میدونم 240 قیمت داره ( یه واقعیته )
موفق باشید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AL! REZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما فرمودین فقط 1000 وات گرین و انرمکس تونستن Gold بگیرن در صورتی که اینطور نیست .
راستی شما خبر این 1350 وات گرین رو از کجا دارین سایت گرین چیزی نگفته . اگه این پاور وجود داشته باشه و قرار باشه یه روز وارد بازار بشه حتما قبلش 1200W Gold وارد بازار میشه تا بعد نوبت به این مدل که شما میگین برسه .
ALIRE7A (23-04-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگر میتونید 79 تومن بیشتر را بدید Antec Quattro را بگیرید هیچ بحثی توش نیست .
به نظرم گرین توی قیمت خودش خوب هست اما اینکه بخوایم انتظار داشته باشیم بهترین باشه با قیمتش انتظار بی جایی هست .
نیما جان اینکه میگم باید دلیل بخوایند این هست :
ایشون باید جواب این صحبتشون را کاملاً علمی بدند ==> یا اینه که آقای AMD>Intel درست میگند و با دلیل علمی به همه ثابت میکنند که گرین قطعات تضعیف شده استفاده میکنه یا اینکه مشخص میشه که ایشون حرفشون درست نیست و به همگی روشن میشه قضیه .جنس تضعيف شده يك برند خارجي با تغييرات براي كم كردن هزينه چطور يك برند داخلي ميتونه باشه . اينطوري مثلا يكي مياد انرمكس رو مياره مثلا بهسازي براي ايران ميكنه اسمشو ميذاره blue برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر موافق باشید در همین تاپیک آقای AMD>Intel برای ما این قضیه را با مدرک روشن کنند تا همه خریدار ها آگاه بشند .
green day (23-04-10)
با عرض پوزش از گرین دی گرامی بابت خارج شدن از موضوع تاپیکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط P.Pod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
p.pod جان بنده ادمین فروم نیستم . یه عنوان یه عضو کوچک فروم دوستان فرمودند تاپیکهای مشاوره رو پاسخ بدم که تا جائی که از دستم بر میاد و سواد اندکم اجازه میده این کار رو میکنم
هر جا هم ببینم داره اطلاعات نادرستی عرضه میشه نه به عنوان تیم مشاور بلکه به عنوان یه عضو سئوال میکنم تا مطلب روشن بشه
شما پست #38 رو در صفحه قبل ملاحظه بفرمائید من نظرم رو نوشتم ( گمان میکنم شما اون پستم رو ندیدید )
هر کدوم از دوستان یک سری اطلاعات و تجربیات دارند و زیبائی مشاوره آنلاین بنظرم همین چند صدائی بودنشه
حتی در تیم مشاوره بنده به یکی از دوستان نمیگم چی بگن و چی نگن چه برسه به امید گرامی که یکی از قدیمیهای اینترنت هستش و از اساتید نت محسوب میشه
ولی احتمالا یه جلسه میگیرم و اگر دوستان موافق بودند پیشنهاد پاور کولر مستر رو در فروم ممنوع میکنم چون هر موقع در مورد این پاور بحث فنی میشه دوستان از پاسخگوئی تفره میرن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks