سلام
viera من راضیم
به سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
من سیستم های زیادی بستم ولی تو پاور های ارزان قیمت تجربه زیادی ندارم مثلا یک مشتری توان مالیش زیاد نیست فرض هم می گیریم قطعات مناسب هست حالا می خوام ببینم تو رنج این قیمت پاور ها چه مارکی بهتر و به قول دوستانی سخت جون تر یا با کیفیتی بهتری هست ؟
با تشکر و احترام.
آخرین ویرایش توسط downloadsoft در تاریخ 25-02-10 انجام شده است
تشکر شما موجب دلگرمی ما میشود.
|
|
سلام
viera من راضیم
D J V A H I D (26-02-10), downloadsoft (25-02-10), nima_hl (25-02-10), ripek (26-02-10)
همونطور که بهروز گرامی فرمودند ویرا حدود 10-12 تومنه و پاور بدی نیست میشه روش تا حدود 200 وات حساب کرد
از اون قویتر بخواهید ارم 350 به قیمت حدود 18 تومن و 400 واتش حدود 23 تومنه که در این رنج قیمت پاورهای خوبیه
downloadsoft (25-02-10), Extreme (25-02-10), kara daee (10-12-12), ripek (26-02-10)
فرمودید ارم ؟ میشه به صورت انگلیسی مارکش رو بنویسید ممنون میشم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
eram برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط downloadsoft برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
downloadsoft (25-02-10), ripek (26-02-10)
من خودم چشمم پاسکا گرفته. ولی دوستان نظر شما هم بدونم نظرتون در مورد پاسکال چیه ؟ کسی راضی بوده ؟
2. پاور های Seasonic من تو بعضی جا ها هم دیدیم می گن خوبه نظزتون در این پاور ها هم بگید لطفا.
|
|
پاور پاسکال خیلی تعریفی نیست ، معمولا سری پرقدرتی نداره و ویرا خرابی کمتری دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط downloadsoft برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیسونیک پاور خیلی خوبیه ولی گمان نمیکنم تو این رنج قیمت محصولی داشته باشه
ارزونترین سری سیسونیک تا اونجا که میدونم 330 بود که قیمتی حدود 40 تومن داشت و یه پارت اومد که آخرین دونههاش تو بازار موجوده ( گمان نمیکنم از این سری دیگه بیاد )
downloadsoft (25-02-10), kara daee (10-12-12), ripek (26-02-10)
اقا نیما این eram یا ویرا گارانتی هم داره ؟ مرکز پخشش کجا هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایا سایتی داره که اقلا قیمتاشو زده باشه ؟
ارم گارانتی نسبتا خوبی داره ولی متاسفانه در گمرک به مشکل بر خورد کرده و بیشتر از ۱ ماهه نتونسته قطعاتش رو ترخیص کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط downloadsoft برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایتش اینه ولی گمان نمیکنه خیلی آپدیت باشه و پرایس لیست بهتون بده
http://eramrayaneh.ir/
اگر خواستید بهم خبر بدین تا ببینم کدوم فروشگاه الان موجود داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویرا هم دم هر سوپرمارکت هم برید داره و گارنتیش هم بدک نیست تا حالا ۱-۲ مورد داشتم که دوستان سریع برام عوض کردن
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 25-02-10 انجام شده است
downloadsoft (25-02-10), kara daee (10-12-12), MicroSystem (27-02-10), ripek (26-02-10)
ایتجا که ما هستیم مشهدهست خدا رو شکر مشهدی نیستم
ولی پاور یکی بستم برای مشتری ( از این 15000 تومنی ها ) قطعه های سیستمشم مناسب بود در عرض 24 ساعت بعد مینش سوخت
پاورش SSG بود که اینجا خیلی بازارش داغ بود که با کابل هم ارائه میشد حتما اسمشو شنیدید. ولی این پاور هایی که گفتین اینجا نبود حالا من یک تحقیقی میکنم ولی اگر تو هر شهد نمایندگی اشته باشند اینا که خیلی خوبه چون به تک فروش ها من هیچ وقت اطمینان نمی کنم چون چند بار سر گارانتی به مشکل برخوردم. بازم تشکر میکنم از ذوست خوبم یا بهتر بگم همکارم اقا نیما گل.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (25-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks