من هم عرض کردم که پاور کافیه فقط کیس رو بگیرند . که به نظرم ELITE 341 کیس خوبی میاد .
کاربر شهرسختافزار
هيچ پاوري توي ايران در بحث کارآيي به نسبت قيمت به پاي Green نميرسه. اينو ديگه همه تقريبا مي دونن. پس به نظر من پولتون رو بيخود حروم نکنيد. گارانتيشم خيلي خوبه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم عرض کردم که پاور کافیه فقط کیس رو بگیرند . که به نظرم ELITE 341 کیس خوبی میاد .
mohsen_star (06-01-10), reza76622201 (06-01-10)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
اميد جان Asus Commando توي Elite 341 جا نميشه اين كيس Micro ATX .
با تشكر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
mohsen_star (06-01-10)
کاربر شهرسختافزار
بنده کيس گرين پيشنهاد مي کنم.
mohsen_star (06-01-10)
کاربر شهرسختافزار
green only
mohsen_star (06-01-10)
کاربر شهرسختافزار
مگنوم2 خوبه؟
کاربر شهرسختافزار
آره انتخاب خوبه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از نظر اندازه بین مگنوم و الایت 341 فرقی نیست . شما ببینید هر کدوم که براتون مناسب تر هست بگیرید .
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Magnum 2 : Motherboard Support = ATX Form Factor
Elite 341 : Motherboard Support = Micro ATX
به نظر من فرق دارند ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
mohsen_star (06-01-10)
درسته . الان چک کردم .
mohsen_star (06-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks