به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
امیدجان؛
سلام،
لطفا قبل از هرگونه ادعایی، نگاهی دوباره به تجهیزات ذیل بیندازید:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدحال از شما سوال می کنم:
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/OMRANI%7E1.GRE/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-5.png[/IMG]
http://www.shahrsakhtafzar.com/other...in-a-test.html
- در کدام سایتی که اقدام به بررسی پاور می کند، شما شاهد حضور حداقل 20 نفر ناظر هستید.
- در کدام سایتی که اقدام به بررسی پاور می کند، شما شاهد چنین تجهیزات تست کاملی هستید.
- در کدام سایتی که اقدام به بررسی پاور می کند، شما شاهد حضور نمایندگان خود شرکتها هستید.
- در کدام سایتی که اقدام به بررسی پاور می کند، شما شاهد چنین بررسی کاملی همچون " پنج پادشاه در یک اقلیم" بودید. (28 صفحه که 20 صفحه اش فقط مربوط به مسائل فنی است)
- و...
خوب فکر می کنم که شما سایت آمریکایی و معروف Hardware Secret را قبول داشته باشید. حال به بررسی این سایت (در یک سطح توان پایین تر از سطح توان بررسی پنج پادشاه در یک اقلیم) توجه فرمایید:
Seventeam ST-750P-AF (GREEN GP785B) V-Force Series
Gold award
CoolerMaster UCP-700 UCP Series
Bronze Award
آیا شما اختلاف نتایج را مشاهده نمی فرمایید؟
* توضیح اینکه در بررسی پنج پادشاه در یک اقلیم ، توان پارها در محدوده 850 الی 900 بود ولی در این بررسی توان پاورها بین 700 الی 750 است. ولی هر دو مدل از همان سری ساخت بودند، یعنی سری UCP کولرمستر و سری V-Force سون تیم (عینا مدل GP785B گرین)
با تمام این موارد، بنده همیشه احترام خاصی برای رقبای خوب و فنی گرین (علی الخصوص کولرمستر) قائل بوده و هستم و هیچگاه سعی نکردم که کیفیت محصولات ایشان را زیر سوال ببرم. حتی وقتی بسیاری از دوستان از عبارت برنده و بازنده در این بررسی استفاده می کردند، بنده مانع شده و به ایشان متذکر می شدم که در این بررسی همه پاورها سربلند و نتایجشان بسیار عالی بود.
امید جان، اکنون روی صحبت بنده با شما به عنوان مدیر این انجمن است. شما بهتر از بنده اگاهید که یکی از اهداف اصلی چنین انجمن هایی ، معرفی و پیشنهاد محصولات با کیفیت و قیمت مناسب است. آیا شما دلیلی بر عدم کیفیت محصولات گرین دارید؟ بنده با روی باز از هر انتقادی استقبال می کنم و حتی خود شما شاهد بودید در مواردی که انتقاد منصفانه بوده، بنده حتی اقدام به ارسال هدیه جهت تشکر نموده ام و در اولین فرصت سعی در رفع اشکال نموده ام. مطمئن باشد که اگر دوست قدیمی همچون شما ، یک انتقاد منصفانه داشته باشد، بنده به طریق اولا تری از ایشان سپاسگزاری خواهم نمود. پس لطفا اگر مشکلی با محصولات گرین دارید، بدون هیچ رودربایستی و احیانا چشمپوشی عنوان فرمایید تا همان موضوع را به همراه چند ناظر (ازبین دوستان انجمن) بررسی و نتیجه را اعلام نماییم. ولی استفاده از عباراتی کنایه ای با هدف زیر سوال بردن ، آیا دردی را از بنده ، شما و احیانا خواننده محترم دوا خواهد نمود؟
نکته جالب اینجاست که بنده با همکاران خوب و زحمت کشمان در شرکت محترم دریا کامپیوتر، دارای دوستی دیرینه ای (بسیار قدیمی تر از شما) در کلیه سطوح مدیریتی، فنی و... هستم و به این دوستی افتخار هم می کنم. اما متاسفانه شما گاها با صحبت های نادرست و غیر فنی (اگر خواستید ، حداقل پنج مثال کاملا شفاف برایتان در این قسمت خواهم گذاشت تا دوستان قضاوت فرمایند) ، بنده را مجبور به پاسخگویی و تقابل قرار دادید. نکته ای که نه در ساختار فکری بنده جای دارد و نه مطمئنا شرکت محترم دریا کامپیوتر از شما خواسته است.
با تقدیم احترام

Bookmarks