آخرین ویرایش توسط mehdi_kingmax در تاریخ 09-07-17 انجام شده است
|
AtrafNET (09-07-17)
مشکلی که برای من پیش نمیارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرم فاکتورش 2.31 هست
خیر عزیز . از این پاور زیاد استفاده کردم . مشکلی مشاهده نکردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_kingmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
B700 را حتی 1080 بستم باهاش بدون مشکل
mehdi_kingmax (09-07-17)
میبخشی خستت میکنم این پاور b500 برای 1060 با ryzen 1500x که کم نیست(از لحاظ آینده نگری). اگه کمه بریم دنبال b600 یا 550 stormبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ماکزیمم همون B600 VER 2 بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_kingmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (14-07-17), mehdi_kingmax (14-07-17)
|
از این B600 ریویو سراغ داری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید بگردید . پاورهای این رده خیلی REVIEW خوبی ازشون نیست . بیش از 20 تا سیستم از یکسال پیش با این پاورهای سری B VER 2 یک مورد خرابی هم به من اعلام نکردندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_kingmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi_kingmax (15-07-17)
امید جان منظورم پاور فعلیم بود 6ساله دارمش
پاوری که 6 سال کار کرده بدرد سیستم جدید نمیخوره . 6 سال یعنی عمر متوسط خازن هاش تموم شده . ترانس های چاپرش ضعیف شدنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_kingmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi_kingmax (09-07-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks