به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
کیوان جان؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kakihot برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
جدای از بحث مورد اشاره شما ، ورود پاورهای خوب Seasonic به بازار داخلی، خبر بسیار مهمی است. امیدوارم که با تبلیغات صحیح، شاهد رشد و موفقیت این برند با پشتیبانی CoolingSys در بازار داخلی باشیم.
کیوان جان، این اعداد دارای فرمولی به نام Combined wattage هستند که شما بهتر از بنده در جریان هستید. اگر نیاز بود، برای تست در خدمت شما خواهم بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kakihot برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
لطفا ابتدا به قسمتی از مقاله مندرج در سایت شهرسخت افزار با نام " آنچه از گواهینامه 80Plus باید بدانید " توجه فرمایید:
اما چرا گرین پیشنهاد فقط 10 درصد افزایش را در جداول توان مصرفی خود می دهد؟اما منابع تغذیه همواره یک راندمان ثابت را ارائه نمی دهند . نمودار مربوط به راندمان یک نمودار ناقوسی شکل است و نشان میدهد که یک پاور بهترین راندمان خود را زمانی ارائه می دهد که به اندازه 50 درصد از توان تعیین شده بر روی لیبل پاور از آن استفاده شود. نمودار نمونه زیر را مشاهده کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به این خاطر همواره توصیه می شود پاوری خریداری کنید که حدودا توانی دو برابر توان مصرفی معمول شما داشته باشد. با این توضیح بهتر می توانید علت پیشنهاد پاور های با توان بالا ( 700 وات و بالاتر ) را درک کنید. تنها مشکل این دیدگاه ، قیمت بالای منابع تغذیه با توان بالاتر است اما در دراز مدت این دیدگاه مناسب به نظر می رسد. با این روش، علاوه بر اینکه این هزینه با گذشت زمان در قبض برق شما جبران می شود، کامپیوتر شما خنک تر کار می کند ، دست شما برای بروز رسانی قطعات در آینده بازتر خواهد بود و سرانجام شما مشکلات ناپایداری سیستم را در هنگام اجرای بازی های کامپیوتری در بهترین کیفیت یا اجرای برنامه های سنگین تجربه نخواهید کرد.
- همه مصرف کنندگان اهل اورکلاک نیستند. به عبارتی شاید کمتر از 5 درصد جامع کنونی سخت افزار ایران، اهل اورکلاک باشند.
- علی رغم اینکه میزان مصارف اعلام شده برای قطعات سخت افزاری در سایت گرین به تنهایی فاقد ارزش و معیار فنی هستند، اما همین اعداد تقریبا در حالت حداکثر مصرف اعلام شده اند. (عبارت Max در کنار اعداد)
- همیشه همه قطعات در حالت 100% لود قرار نمی گیرند.
با در نظر گرفتن این شرایط، ملاحظه خواهید فرمود که میزان مصرف سیستم ، تقریبا در همان محدوده 60 الی 70 درصد توان پاور پیشنهادی قرار خواهد گرفت که بهترین شرایط را برای کارکرد پاور فراهم خواهد نمود.
با تقدیم احترام








پاسخ با نقل قول
Bookmarks