سلام به همه ی دوستان گل شهرسخت افزاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب خدمتتون عرض کنم که من میخوام توی همین یکی دو هفته پاور خودم SilverStone DA750 که دوسال کار کرده و تقریبا عمر مفیدش تموم شده رو رد کنم و یه پاور 1000W خوب بخرم!
خودم فکر می کنم بهنرین گزینه پاورهای گرین باشه چون بقیه پاورهای وارداتی قیمتشون ناعادلانه گرونه.
ولی توی انتخاب بین دو مدل از گرین یعنی 1035W برنز و 1000W گلد تردید دارم...حتما میدونید که قیمت 1035 حدود 170 و 1000 حدود 240 هست
حالا سوال من اینجاس که ارزش داره من 70 تومن بیشتر بذارم تا 1000 گلد رو بخرم یا همون 1035 هم از نظر کارایی و پایداری و از همه مهم تر عمر کافیه(این رو هم لطفا در نظر بگیرید که من پاوری میخوام که 2 سال برام کار کنه،چون بعضی از دوستان نگاه به سیستم فعلی من می کنند و میگن برات زیاد هم هست در صورتی که تا دو سال دیگه همه این قطعات ارتقا پیدا کردن)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سوال رو توی یاهو از ادد لیست گلم پرسیدم ولی چون اکثرا گفتن نه من لازم دیدم اینجا تاپیک بزنم تا بیشتر راجبش بحث کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks