M3RS4D 50062 (20-01-15)
یک توضیح بدم دوست عزیز . الان سیستم شما حدود 500 وات مصرف داره . حتی اگر قطعه ای اضافه کنید به نظرم بیشتر از 50 وات اضافه نمیشه . باز میل خودتون هست .
M3RS4D 50062 (20-01-15)
سلام
من تازه عضو شدم چون داخل اینترنت دارم دنبال یک پاور میگردم تا اینکه دیدم اقای AMD>INTEL چند بار در مورد پاورهای کولر مستر نظر مساعد دادن .
تا حالا اصلا دنبال کولر مستر نبودم .... از بقیه مدلهای پاور هم چیز خاصی نمیدونم .
میخوام بپرسم این مدل پاور مدل قابل اطمینانی هست ؟
Cooler Master V750S 80Plus Gold Power Supply
از سایت زیر پیدا کردم
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: Cooler Master V750S 80Plus Gold Power Supply
مثلا اگر یک سیستم قوی بگیرم مثلا z97 .... i7 .... 970 gtx .... 16 gig ram
ایا پاور قابل اطمینانی هستش یا مدل بهتری هم سراغ دارید ؟ البته قیمت بیشتر نباشه .
با تشکر فراوان
|
صدردصد مورد خوبی انتخاب کردید . گارانتیش هم آواژنگ هست که از این بابت هم خیالتون راحت باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sisili123456789 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sisili123456789 (03-06-15)
ممنون که جواب دادین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیزحمت جواب بدین فرق این مدل من با مدل شما Cooler Master Vanguard که شما معرفی کردین چیه ؟
کدوم بهتره ؟
بعدش اینکه اگر مثلا یه چیزایی به کامپیوترم اضافه کنم مثلا خنک کننده مایع و تعدادی فن و چیزای دیگه ایا پاور کم میاره ؟
اینم بگم اصلا اورکلاک نمیخوام بکنم ... فقط برای گیم میخوام .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم بررسی مدل 700 واتشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cooler Master V Series 700W (V700) PSU Review | KitGuru
کلمه v مخفف vanguard هست دوست گرامی . خیر کم نمیاره ولی شما قطعات رو تهیه کنید . بعد با برنامه لینک زیر محاسبه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sisili123456789 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...culator-53547/
ممنون .... چه سایت خوبی دارین شما .... سریع جواب میدین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کمک بزرگی کردین شما .... ولی بازم مزاحم میشم از این به بعد حتما .... کلی سوال دارم
بازم ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sisili123456789 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مصرف این قطعات چیزی حدود 250 تا 300 وات خواهد بود
برای این مصرف این پاور خیلی زیاد است
اگر قصد آورکلاک حرفه ای نداربد یک پاور ماکزیمم 550 واتی تهیه کنید
پیشنهادم برای این قطعات با توجه به بازار این پاور است
AMD>INTEL (03-06-15), sisili123456789 (04-06-15)
|
نیما جان دوست خوب من هست . ولی دوران پاورهای مثل 430 و 330 توم شده . چون کاملا طراحی های منبع تغذیه تغییر کرده . دیگه مثل پاور های قدیمی 330 برای هر ولتاژ یک ماسفت و دیود رکتیفیر و جود ندراد . مدارهای dc to dc جدید جای خود را به طراحی منسوخ سون تیم دادند .
nima_hl (04-06-15), sisili123456789 (04-06-15)
با پائین آمدن مصرف قطعات دوران پاورهای زیر 500 وات تازه شروع شده و به احتمال قوی ما در آینده نچندان دور باید از پاورهای زیر 200 وات استفاده کنیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پینوشت 1 : پاور 550 که معرفی کردم در استاندارد 2.4 تولید میشه و صد البته از تکنولوژی dc to dc بهره میبره
پینوشت 2 : متوجه منظور شما در مورد طراحی منسوخ سون تیم نشدم . اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید
AMD>INTEL (04-06-15), sisili123456789 (04-06-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks