مرسي نيما بابت راهنماييت.
با اين توضيحات دقيقي كه دادي،با حداقل بودجه كه همه ي موارد بالا رو پوشش بده چه سيستمي رو پيشنهاد ميكني؟
کاربر شهرسختافزار
مرسي نيما بابت راهنماييت.
با اين توضيحات دقيقي كه دادي،با حداقل بودجه كه همه ي موارد بالا رو پوشش بده چه سيستمي رو پيشنهاد ميكني؟
|
|
عزیز شما این سیستم رو برای چه کاری میخواینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط imankarimi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسلما برای مهار کردن دمای یدونه sempron 140 حتی میشه از کولینگ پسیو استفاده کرد یا کارت 3450 میشه خرید به قیمت 30-40 تومن که هیچ صدائی تولید نمیکنه
حتی ممکنه یک مادربرد گرافیک آنبرد هم نیاز شما رو برآورده کنه
ولی من باید بدونم شما از این سیستم چه انتظاری دارید تا بتونم در انتخاب قطعات با کمترین نویز به شما کمک کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
imankarimi (24-09-10), kara daee (10-12-12), peji_2008 (24-09-10)
کاربر شهرسختافزار
راستش من در اصل اين سيستم رو براي كار با نرم افزار هاي استوديو لازم دارم. و البته تا حدي اهل بازي هم هستم (فقط فيفا)!
ميخوام اين سيستم در عين حال كه پردازشش توي نرم افزارهاي صوتي حرفه اي قوي باشه، ظرفيت هارد ديسكش بالا باشه (ا ترابايت)، صدايي هم توليد نكنه (حداقل).
من خودم الان يه سيستم p4 lga 775 دارم كه 4 عدد هارد ديسك هم داره و يه كارت گرافيك 64 هم روش هست. ولي صداي خيلي زيادي توليد ميكنه.
و اين كار من رو مختل كرده. جوري كه موقع ضبط، صداي مزاحم سيستم (تركيبي از صداي فنهاي پاور،كارت گرافيك و سي پي يو به علاوه ي صداي گوشخراش هارد ديسكها) توي ركوردهام شنيده ميشه.
ارادتمند
بازم مشکل حل نشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط imankarimi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه حدود بودجه بفرمائید لطفا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بين 700 تا 800 به همراه مونيتور.
:)
JEskandari (24-09-10)
شما یه مشکل رو حل میکنید یه مشکل جدید درست میکنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط imankarimi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین عزیز اگر شما اهل فیلم دیدن اونم در مود full hd باشین اون موقع باید یه مونیتور حداقل 210-220 تومنی تهیه کنید
در این حالت شما به یه کامپیوتر قوی هم نیاز دارید که بتونه توی رزولیشن 1920 این مونیتور رو هندل کنه
ولی اگر با رزولیشن 1360*768 نیازتون مرتفع میشه میتونید یه 1930 سامسونگ شرکتی بگیرید حدود 145 تومن و اینجوری دستمون برای تهیه سایر قطعات باز تره
حالا شما کدوم گزینه رو انتخاب میکنید ؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
دستتون درد نكنه. فقط چندتا سوال.
يه مقدار توضيح لازم دارم.
ميدونم كه طرفدار پر و پا قرص ازراك هستين ولي ميشه با برند اسوس هم مادربوردي پيشنهاد بدين؟
آيا براي اين سيستم إي إم دي بهتر از اينتل هست؟ يعني توي صداي فن سي پي يو بهتر از اينتل عمل ميكنه؟
در مورد كارت گرافيك آيا لازمه 180 تومن واسه اون هزينه كنم؟ به نظرم يكم گرونه...
دو عدد هارد صداي بيشتري به نسبت يك عدد هارد توليد نميكنه؟ آيا 2 عدد 500 كارايي بيشتري از 1 عدد 1000 داره؟
اوم كيس گريني كه معرفي كردين صدا رو كمتر از خودش عبور ميده؟
بازم ممنونم
آخرین ویرایش توسط imankarimi در تاریخ 24-09-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
شرمنده. اذيتتون هم كردم.
نه زياد در قيد فيلم نگاه كردن نيستم.
همون گزينه ي دوم.
ولي خوب بازي رو گهگاهي انجام ميدم. ;-)
samsung 1930 145برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط imankarimi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
case green alp+fan ~30
athlon ii x4 640 110
asrock 770de3l 65
2*2 elixir 1600 cl9 106
power color 5750 pasive 180
green 435b 50
2*hetachi 500gb 100
asus dvd r/w 27
pccooler 1216x 53
البته این سیستم مقداری از بودجه شما بالا زد که میتونید خرید 2 گیگ رم رو به آینده موکول کنید و فعلا سیستم رو با 2 گیگ رم تهیه کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks