سلام
پاور فعلی ام مدل Green GP450A-UK هست که 5 یا 6 سال پیش خریده بودم .
در یکی دو ماه اخیر ، مخصوصا در روزهای اخیر ، سیستم ریست میشد . ریست شدن ، بصورت BSOD در ویندوز نبود . شبیه این بود که انگار دکمه ی ریست ، روی کیس را کلیک کنن . گاها ، فرضا بعد از 5 ساعت ریست میشد و گاها 15 دقیقه . مخصوصا در چند روز گذشته ، تقریبا روزی 2 تا 3 بار ، ریست میشد .
نهایتا پاور سیستم را برای تست تعویض کردم که از دیروز تا حالا دیدم که الحمدلله مشکل رفع شد و احتمالا بخاطر پاور بود .
حالا به نظرتون تعمیرش چقدر هزینه داره؟
الان عمر مفیدش تمام شد . درسته؟
یعنی فرضا الان درست کنم ، ممکنه یکی دو سال دیگه ، باز مشکل دار بشه؟
طول عمر پاور ، با قحطی برق فجیعی که دو سال گذشته (مخصوصا پارسال) در دولت گذشته داشتیم (که روزی چند بار قطحی برق داشتیم . و البته نوسان اش را هم هنوز نمیدونیم) ، البته بد هم نبود اما باز هم اندکی فکر میکردم بیشتر از اینها باشه .
------------
حالا نمیدونم پاور نو بخرم یا اون را تعمیر کنم .
نظر خودم بیشتر روی خرید پاور نو هست .
اگه قرار به خرید پاور باشه ، مشخصات سیستم ام اینه :
H97-D3H
i5 4460
4 ماژول Kingston Hyperx Fury 4GB DDR3 که کلا میشن 16 گیگابایت .
خنک کننده Green Notus 100
کیس Green Oraman که یه فن احتمالا 120 میلیمتری که بصورت پیش فرض همراهش هست داره .
یه tv کارت ای که با پورت usb تغذیه میشه که گاها روی سیستم وصل میکنم .
کارت گرافیک مجزا ندارم .
بودجه ام حداکثر 2.2 تومن (هر چی از این کمتر ، بهتر) .
که با این مشخصات ، پاور 350 وات ، کاملا جواب گوست (حتی 300 وات هم ممکنه جوابگو باشه) اما چون من پاور با کیفیت خوب میخوام و این سری ها هم معمولا از 450 وات یا بالاتر شروع میشن ، پس ناچارا پاوری بین 400 تا 500 وات میخوام بگیرم (فرضا پاوری شبیه به Green GP500A-UK Plus یا Asus TUF Gaming 450B) .
البته اگه پاوری باشه که 350 وات یا 400 وات باشه اما در همین رده از کیفیت که هزینه اش کمتر بشه ، بهتر هه . اما ترجیحا برند ایرانی اگه خیلی اختلاف قیمت نداشته باشن ، بیشتر تمایل دارم که گل سرسبدشون برند گرین هست .
اما میخوام ببینم فرق بین پاور GP500A-UK Plus و پاور GP450A-UK مخصوصا در طول عمر مفید چیه؟
مشخصه ی میانگین طول عمر (MFTB) ئه هر دو را یکسان و 100000 ساعت زده هست .
این به این معناست که از لحاظ طول عمر مفید ، فرقی ندارن؟
پس چرا در سایت اش نوشته که بخاطر کیفیت بالاتر این سری ، گارانتی را از 37 ماه به 62 ماه افزایش دادن؟
دوم اینکه تفاوت GP500A-UK Plus با Asus TUF Gaming 450B مخصوصا در طول عمر مفیدشون چقدره؟
تکنولوژی 0db این پاور ایسوز ، آیا این باعث نمیشه که زمانی که فن کار نمیکنه ، خنک کننده های قویتری برای این مدل در نظر بگیرن و سیستم خنک کنندگی اش بهتر باشه؟
هر چند زیر لود 30 درصدِ پاور ، که سیستم من اغلب در این حالت هست ، کار کردن فن ، باعث خنک کنندگی بیشتر میشه .
چطور ایسوز با قیمت حدود 400 تومن کمتر ، این تکنولوژی را در پاور سری میان رده اش آورد اما گرین ، این تکنولوژی را در سری پاورهای اورکلاکینگ فقط داره که گرونن؟
چرا این ایسوز در ایران با گارانتی 1 سال و نیم ارائه میشه اما در بعضی نقاط جهان ، تا 6 سال!
و همچنین احیانا پاورهای دیگه ای که پیشنهاد میدین ، چی هستن؟

Bookmarks